Blogger Backgrounds
NURUL AZIRA FAUZIANIE BT MOHD KAMARUZAMAN http://zieraberkalam.blogspot.com/

blupb. . blupb

get this widget

always cOunt my age

Daisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 31 December 2011

sweet memOry Of 2011

assalamualaikum evryone..cakk!! hahahah
ingat x yg I penah cakap kt entry I selOm ni pasal pI nak gtau bOut my life jOurney 4 dis year hea.k.a 2011 yg hanya tinggal lg beberapa jam beberapa minit n beberapa saat je.. hahahah.. meh lerrr, klu xnak tw juz pangkah je k.. huhuhu...hurmm, evryone melalui sgala pahit manis u tahun ni kan.. sO, am I. terlalu bnyak benda y nak d ceritakan.. huhu.. but amex yg mne penting dululah ea. sbb nyer evryone nak dgr cerita y manis2 jerp kan.. hahaha... tp tulah, ada gak cerita sedeynyer. tp klu boley nak cuba elakkan cerita sedih 2 dari d cerita sbbnyer hidOp must chill lerr kakak2 abang2.. hehehehe


setiap kedukaan tu pastinyer ada ubatnyer. dan ubatnyer pasti menjadi kemanisan dalam kehidupan. hidup ni jugax macam kita selalu dengar kadang2 kita di atas, kadang2 jugak kita di bawah. xsemestinyer kite akan terus berada di atas setiap mase. sbb hidop ni kan macam roda. thats  why lah bumi ni di jadikan bulat n berpusing2. macam tulah ibaratnyer hidup kita ni. kan3?? huhuhu... dan setiap orang pasti ingin kan kejayaan dalam kehidupan. tapi,bhwasanye bukan hanya kita je mahukan semua tu, but evryone pun pikirkn bnda y sama jugak. sO x heran lah kalau manusia ni berlumba2 u mencapai kejayaan masing2. hahahaha... ( ikut suke je taip nih, entah betol entah tidak.. kalau salah mintax maaf lah ea) huhuhu.. -wat muka chumill sambil say 'peace' kt depan lappy- huhuhu

nak di jadikan story da morylah kan, I ni bukanlah pandai sangat nak bermadah2 pujangga nih.. sekadar nak typing2 hilang boring adalah sbnrnyer.. huhuh... Xtually, tahun 2011 bnyak meninggal kesan dlm hidup I.. kesan manis n pahit sumernyer ada.. but, we take y manis2 je k. y pahit2 tu kite simpan jelah sbgai kenangan n panduan d hari yg mendatang. setiap manusia bukanlah perfect sgt kan. sO jgn heran if I said that i also tergolong dlm golongan2 tuh.. huhuhu... I mengaku yg I punyer lack Or weakness nyer. memang ta ley larilah.. huhuhu...

I nih dah besar panjang. bak kata my grandmum "mOk", mu ni besar nih dah buleh nikoh doh, jame mok dulu umOr 18 anOk da 2 orang. hahah( dialeg kelatey ckit ) hahaha... bile pikirkan2 balik mmg lah. tapi tu dulu.skunk ni zaman dah berubah my "mOk".. huhuhu... hurmm, tp apakah "mOk" dah bersedia u menerima cucu menantu dlm keluarga I nih?? terpikir jap.. gaya cam green light je tuh.. hahaha... but dri ape cOnclusiOnnyer yg I sdri simpulkan. " mOk" cume maksdkna yg I ni dah besar panjang, dah boleh u berdikari sendiri, xboleh hnya nak ikut orang n ikut telunjuk orang je.jadi diri sendri, dan perbaiki segala kelemahan diri agar I ni xsenang utk dibuli. hahaha... mungkinlah jugax. kan.. huhuhu...

Okeyy, utk tahun 2011 ni I admit yg I masih lagi berperangai kebudak-budakkan lgi.. tp rasenyer sikit jelah. mungkin sbb prangai I y mengada2 tuh telebey sudaaa.. tp mengadanyer bnyk an my grandmum sndri. bukannyer an orang laenpun.. sO, fOr dis 2012 punyer azam I nak buang segala sikap kebudak2 kan I nih n sikap 'nenada' nih jauh2. supaya I bOleylah jdi pompuan melayu terakhir jugax,, hahahaha.( byak kiddingnyer dri kenyataan)..

untuk tahun 2011 nih, 1 mOre thing yg I nak kOngsi. its mOre bOut perasaan. hahaha... bukan bermakna I gagal dlm 1 percintaan sebelom nih I akn terus give up. ape2pun life must gO On n let bygOne be bygOne k.. wake up zira!! u have to create a new bOOk in yO life. nOt Only dat kumbang je yg ada kt dunia ni ok.. tapi betOllah Orang selalu say tentang "............, mungkin akan hadirnya seseorang yg lebih baik dari yg sebelomnyer".. dlm hal nih I agree sgt2. sbbnyer I dah jumpa pengganti y berjaya mencuri my heart nih yg lebih bagOs dari yg sebelomnyer. and I really2 sayang kn die. nOw, my heart is ONLY 4 MIS je.. insyaAllah, if mmg die utk I, I terima dengan hati yg terbuka. tp, cik zira ni still muda lagi. n byak benda utk d prepare kan sebelom menjadi milik MIS y sepenuhnyer. sbb I dOnt want 'pisang berbuah dua kali'..

pada cinta yg sebelomnyer, i hOpe dat 1 day u akan bahagia dengan pilihan u. ikhlas dri hati I sdri cakap, I always berdOa 4 bOth Of u akn terus bahagia dan akn bersatu. undur diri I bukan bermaksud I mengaku kalah, but  yOur lOve is really big 4 me u hadapinyer. anggaplah hubungan y pernah kite create selOm ni xpernah wujud dlam kamus hidOp kite selOm nih. n 4 thOse peOple y kat luar sana y mungkin iri hati n saja untuk menjatuhkan I dgn MIS dipersilakan. whatever it is, even segala mcm tOhmahan y dilemparkan terhadap I n MIS, i dOnt care n I xkan berganjak dri trus sayangkan die. begitu juga dengan MIS.. insyaAllah!! amin ya rObbb.. semOga permulaan hubungan kami di tahun 2011 ini berkekalan hingga ke tahun2 y berikutnyer. aminn!!


he's da Only2 n Only One whO's always make me smile n laugh
lOve MIS

hurmm... nampaknyer dah agax penat berbabbler2 nih..sO, ape lgi.. hehehhe... jumpa kt entry seterusnyer k.. hahaha... bubyeee...

p/s : happy new year 2012.. semOga tahun 2012 ini akan lebih bermanfaat pd setiap individu.. aminnn!!!




No comments:

Post a Comment

sweet memOry Of 2011

assalamualaikum evryone..cakk!! hahahah
ingat x yg I penah cakap kt entry I selOm ni pasal pI nak gtau bOut my life jOurney 4 dis year hea.k.a 2011 yg hanya tinggal lg beberapa jam beberapa minit n beberapa saat je.. hahahah.. meh lerrr, klu xnak tw juz pangkah je k.. huhuhu...hurmm, evryone melalui sgala pahit manis u tahun ni kan.. sO, am I. terlalu bnyak benda y nak d ceritakan.. huhu.. but amex yg mne penting dululah ea. sbb nyer evryone nak dgr cerita y manis2 jerp kan.. hahaha... tp tulah, ada gak cerita sedeynyer. tp klu boley nak cuba elakkan cerita sedih 2 dari d cerita sbbnyer hidOp must chill lerr kakak2 abang2.. hehehehe


setiap kedukaan tu pastinyer ada ubatnyer. dan ubatnyer pasti menjadi kemanisan dalam kehidupan. hidup ni jugax macam kita selalu dengar kadang2 kita di atas, kadang2 jugak kita di bawah. xsemestinyer kite akan terus berada di atas setiap mase. sbb hidop ni kan macam roda. thats  why lah bumi ni di jadikan bulat n berpusing2. macam tulah ibaratnyer hidup kita ni. kan3?? huhuhu... dan setiap orang pasti ingin kan kejayaan dalam kehidupan. tapi,bhwasanye bukan hanya kita je mahukan semua tu, but evryone pun pikirkn bnda y sama jugak. sO x heran lah kalau manusia ni berlumba2 u mencapai kejayaan masing2. hahahaha... ( ikut suke je taip nih, entah betol entah tidak.. kalau salah mintax maaf lah ea) huhuhu.. -wat muka chumill sambil say 'peace' kt depan lappy- huhuhu

nak di jadikan story da morylah kan, I ni bukanlah pandai sangat nak bermadah2 pujangga nih.. sekadar nak typing2 hilang boring adalah sbnrnyer.. huhuh... Xtually, tahun 2011 bnyak meninggal kesan dlm hidup I.. kesan manis n pahit sumernyer ada.. but, we take y manis2 je k. y pahit2 tu kite simpan jelah sbgai kenangan n panduan d hari yg mendatang. setiap manusia bukanlah perfect sgt kan. sO jgn heran if I said that i also tergolong dlm golongan2 tuh.. huhuhu... I mengaku yg I punyer lack Or weakness nyer. memang ta ley larilah.. huhuhu...

I nih dah besar panjang. bak kata my grandmum "mOk", mu ni besar nih dah buleh nikoh doh, jame mok dulu umOr 18 anOk da 2 orang. hahah( dialeg kelatey ckit ) hahaha... bile pikirkan2 balik mmg lah. tapi tu dulu.skunk ni zaman dah berubah my "mOk".. huhuhu... hurmm, tp apakah "mOk" dah bersedia u menerima cucu menantu dlm keluarga I nih?? terpikir jap.. gaya cam green light je tuh.. hahaha... but dri ape cOnclusiOnnyer yg I sdri simpulkan. " mOk" cume maksdkna yg I ni dah besar panjang, dah boleh u berdikari sendiri, xboleh hnya nak ikut orang n ikut telunjuk orang je.jadi diri sendri, dan perbaiki segala kelemahan diri agar I ni xsenang utk dibuli. hahaha... mungkinlah jugax. kan.. huhuhu...

Okeyy, utk tahun 2011 ni I admit yg I masih lagi berperangai kebudak-budakkan lgi.. tp rasenyer sikit jelah. mungkin sbb prangai I y mengada2 tuh telebey sudaaa.. tp mengadanyer bnyk an my grandmum sndri. bukannyer an orang laenpun.. sO, fOr dis 2012 punyer azam I nak buang segala sikap kebudak2 kan I nih n sikap 'nenada' nih jauh2. supaya I bOleylah jdi pompuan melayu terakhir jugax,, hahahaha.( byak kiddingnyer dri kenyataan)..

untuk tahun 2011 nih, 1 mOre thing yg I nak kOngsi. its mOre bOut perasaan. hahaha... bukan bermakna I gagal dlm 1 percintaan sebelom nih I akn terus give up. ape2pun life must gO On n let bygOne be bygOne k.. wake up zira!! u have to create a new bOOk in yO life. nOt Only dat kumbang je yg ada kt dunia ni ok.. tapi betOllah Orang selalu say tentang "............, mungkin akan hadirnya seseorang yg lebih baik dari yg sebelomnyer".. dlm hal nih I agree sgt2. sbbnyer I dah jumpa pengganti y berjaya mencuri my heart nih yg lebih bagOs dari yg sebelomnyer. and I really2 sayang kn die. nOw, my heart is ONLY 4 MIS je.. insyaAllah, if mmg die utk I, I terima dengan hati yg terbuka. tp, cik zira ni still muda lagi. n byak benda utk d prepare kan sebelom menjadi milik MIS y sepenuhnyer. sbb I dOnt want 'pisang berbuah dua kali'..

pada cinta yg sebelomnyer, i hOpe dat 1 day u akan bahagia dengan pilihan u. ikhlas dri hati I sdri cakap, I always berdOa 4 bOth Of u akn terus bahagia dan akn bersatu. undur diri I bukan bermaksud I mengaku kalah, but  yOur lOve is really big 4 me u hadapinyer. anggaplah hubungan y pernah kite create selOm ni xpernah wujud dlam kamus hidOp kite selOm nih. n 4 thOse peOple y kat luar sana y mungkin iri hati n saja untuk menjatuhkan I dgn MIS dipersilakan. whatever it is, even segala mcm tOhmahan y dilemparkan terhadap I n MIS, i dOnt care n I xkan berganjak dri trus sayangkan die. begitu juga dengan MIS.. insyaAllah!! amin ya rObbb.. semOga permulaan hubungan kami di tahun 2011 ini berkekalan hingga ke tahun2 y berikutnyer. aminn!!


he's da Only2 n Only One whO's always make me smile n laugh
lOve MIS

hurmm... nampaknyer dah agax penat berbabbler2 nih..sO, ape lgi.. hehehhe... jumpa kt entry seterusnyer k.. hahaha... bubyeee...

p/s : happy new year 2012.. semOga tahun 2012 ini akan lebih bermanfaat pd setiap individu.. aminnn!!!




No comments:

Post a Comment