Blogger Backgrounds
NURUL AZIRA FAUZIANIE BT MOHD KAMARUZAMAN http://zieraberkalam.blogspot.com/

blupb. . blupb

get this widget

always cOunt my age

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, 19 February 2013

saya pelajar fotografi iklan

 
hyeeee guysssssss!! 
lame xjumpa kan..
cik zira mmg sengaja pun nak menyepi lelame
nak bg korang rindu-rinduan..hehehe
*wat muka malu-malu*
heheh.. ok.
skang da masuk tahun 2013 kan,
sO, untuk tahun ni cik zira tak posting posting lg.
jadiii..meh nak psting posting skit nih..huhu
kali ni nak ceritalah..
yang skng ni azirafauzianie bergelar sebgai student fotografi komersial iklan.
kelas yang agak happening dari yang sebelomnya.
sbb kelas iklan kali ni mempunyai ramai studentnyer
hahaha(skema sungguh ayat itu kan)
macam2 ragam yang ada lam kelas nih
sampaikan cik zirapun da berperangai ala kebudak budakkan.
hahahaha... 
dalam kelas ni dapat tambahkan lg kawan2 cik zira.
hehehe.
nak tahu prangai-prangai budak2 kelas cik zira tak?
nak tahu datanglah kelas fotografi iklan cik zira sdri.!! hehehe
masok kelas ni yg mne tak biasa confirm keluar sakit kepala
sbb gelak xsudah-sudah.
kelas cik zira ni ibarat masuk funfair.
sO, cik zira cadangkan JANGAN MASUK!! 
hahahaha
see yaaaa...DAAAAAAAAAA


saya pelajar fotografi iklan..hehe..peace yawwww

geng 2 iklan.. ni xsamapi suku agy.. baru beberapa je..hahaha

Tuesday, 27 November 2012

sweet-sweet dalam kelas

Assalamualaikum....
anybody hOme right nOw? ermmm... 
ok, i can see semua tengah buat muka sikalang ini. hahaha..
alaaaa.... I dont care pun. fullstOp.
hehehe..
actually memang tak tahu apa pun nak post sebenarnyer ni.
dah kebetulan tak de buat apa kt dalam kelas.
tiba-tiba dengan tidak akan kesengajaannya teringatkan akan diriku akan blOg yg makin makin makin dan makin bersarang melebihi dari sarang labah-labah nih.hehehe
lame tak menaip kt keybOard secara laju-laju.
practise menaip balik.
hahahaha.. *gelak tutup mulut secara malu2 and pandang bawah*
adoiiii...nape takde idea tetiba nih!! ermmm..
*tOngkat dagu*
ok... dalam kelas tengok bebudak nih siapkan kerja yg tak di buat
hahahah...kesian.
untOnglah i ni rajin skit.
siap awal dan kemas.hahaha
*maaf kawan2 suntingan*
mehlah i nak citer pasal pengalaman i dlm klas fotografi komersial nih.
best sgt..sgt2 awesome.
belajar sekarang jaoh beza sangat2 dengan belajar yg sebelomnyer.
santai, happening and yg penting siap boley online agy
tu yg TERPENTING tu.hahaha
*tabik hormat kt encik ridzwan (my lect) sambil senyum semanis-manisnya*
heheheheh
belajar fotografi mmg kegemaran i ok..
bukan paksaan bukan mainan semata2 ok.
walaupun belajar di KOLEJ jerrrrr.
tu sumer tak penting tp yg PENTING ilmu itu yg UTAMA.
bg i blaja kt mana-manapun sama je.
ILMU yg bermafaat tu yg harus di cari.
belajarlah kt IPTA/S tinggi-tinggipun tapi klu tidak beramal dengan ilmu baik tak payah belajar.
prabih duik mok pok jah!!(pelat klatey skitt)
hahaha...
kenapa saya tegas sebegini. mengalahkan ahli politik nih gayanya.
heheeh..ok2..kite rilex2 je k..
peace!!*wat muka comel depan pc dgn dua jari di pipi*
hahahaha
dalam kelas ni ramai i jumpa kawan2 yg cool n sporting.
best sgt.. *thumbs up kt korang lah..muahhh*
walaupun masa pembelajaran yg singkat tapi pengalaman dgn korang sgt sweet-sweet gituu.
huhuh
tambah pula dengan lect yg sporting satu kepala dan berjiwa remaja.
*thumbs up tinggi2 kt en.ridz jugekkk*
nnti ada masa i upload pic muka2 tak semonggah bebudak i dalam kls ni ok..hehe
ok..i rasa done samapi sni jelah dulu lalutan dan bebelan i untuk kali ni.
i pun nak get ready untuk pulang.
hehehe...
ada masa nnti i melalut lg k.
i xkiralah u Olzz sumer nak baca ke tak entry i.
yg penting i post something kt cni kt blog senderian berhad i.
klu bukan i yg posting2 nih sape lg yg nak posting2 kan.
bersyukurlah sbb ada orang macam i ni yg memantapkan lg ilmu pembacaan u Olzz..
hehehehe... *gurau2 je k.tak mo terasa2.tak mo tak mo tak mo*
k bubye dearest readers yg comel2 & encem2 tuu muah2..




Friday, 28 September 2012

nak jadi student balik!..yippiii


yuhhuuuu...buat ape semua tu? haaa..mestilah tegh baca entry zira yg xseberapa ni kan..hehe
baca baca..jangan x baca lak tau. sbb zira pun buat blog ni mmg untuk dekatkan diri kalian2 dengan membaca.hehehe..
membacakan jambatan ilmu!
cewaaaahhh..hehehe
zira ni sebenarnyer bukannyer reti sangatlah kan nak karang2 ayat nih.
tapi bolehlah sekadar nak melalut sakan bagai nak rak.*bukan rak meja ea*
hehehe...tapi alhamdulillah setakat ni nilah entry2 zira yg memuaskan hati zra sdri.
hehehehe...
Okey, sebelOm tu hari ni hari jumaat kan.sO zira harap semOga jumaat kali ni
mendapat barakah untuk redears semua ea.
jumaatkan penghulu segala hari.hehehe
hurmmmm......
tak lama lagi dah nak masuk bulan oktober kan.
dan alhamdulillah di bulan oktober nnti zira akan kembali menjadi pelajar setelah 
beberapa bulan zira tinggalkan dunia kampus.
tapi study kali ni just Only fOr my kemahiran jelahkan.
belajar simple2..
dah lame rasanya xpegang pen and pensil.
bukupun dah jarang nak pegang..ealah asyik pegang nOvel je.
but, starting on oktober zira akan kembali ke alam perkuliahan.
aminnn... alhamdulillah.
akan menuntut lagi ilmu untuk masa depan.
tp, this cOurse just take my 6 month only.
tapi kenapa 6 bulan je?hahaha
haaaaa!!!! mesti rramai yg pelikkan.
ada ke belajar untuk 6 bulan je..hehehe..
sbbnyer zira bukannyer ambik kursus penuhpun.
cuma kursus untuk 6bulan pd 1 subjek je..
hahahaha..
haaaa....subjek ape dan kursus ape tu? mesti rmai yg nak tahu kan.
hehehe... adelaaaaaaa..
nnti dah tiba masenyer zira bagitahu kt sini ea.
hihihi...hehehe..huhuhu
xsabar rasanya nak tuggu oktober nih..eeeeeeee.

 ^_^
adiOsss!!

saya pelajar fotografi iklan

 
hyeeee guysssssss!! 
lame xjumpa kan..
cik zira mmg sengaja pun nak menyepi lelame
nak bg korang rindu-rinduan..hehehe
*wat muka malu-malu*
heheh.. ok.
skang da masuk tahun 2013 kan,
sO, untuk tahun ni cik zira tak posting posting lg.
jadiii..meh nak psting posting skit nih..huhu
kali ni nak ceritalah..
yang skng ni azirafauzianie bergelar sebgai student fotografi komersial iklan.
kelas yang agak happening dari yang sebelomnya.
sbb kelas iklan kali ni mempunyai ramai studentnyer
hahaha(skema sungguh ayat itu kan)
macam2 ragam yang ada lam kelas nih
sampaikan cik zirapun da berperangai ala kebudak budakkan.
hahahaha... 
dalam kelas ni dapat tambahkan lg kawan2 cik zira.
hehehe.
nak tahu prangai-prangai budak2 kelas cik zira tak?
nak tahu datanglah kelas fotografi iklan cik zira sdri.!! hehehe
masok kelas ni yg mne tak biasa confirm keluar sakit kepala
sbb gelak xsudah-sudah.
kelas cik zira ni ibarat masuk funfair.
sO, cik zira cadangkan JANGAN MASUK!! 
hahahaha
see yaaaa...DAAAAAAAAAA


saya pelajar fotografi iklan..hehe..peace yawwww

geng 2 iklan.. ni xsamapi suku agy.. baru beberapa je..hahaha

sweet-sweet dalam kelas

Assalamualaikum....
anybody hOme right nOw? ermmm... 
ok, i can see semua tengah buat muka sikalang ini. hahaha..
alaaaa.... I dont care pun. fullstOp.
hehehe..
actually memang tak tahu apa pun nak post sebenarnyer ni.
dah kebetulan tak de buat apa kt dalam kelas.
tiba-tiba dengan tidak akan kesengajaannya teringatkan akan diriku akan blOg yg makin makin makin dan makin bersarang melebihi dari sarang labah-labah nih.hehehe
lame tak menaip kt keybOard secara laju-laju.
practise menaip balik.
hahahaha.. *gelak tutup mulut secara malu2 and pandang bawah*
adoiiii...nape takde idea tetiba nih!! ermmm..
*tOngkat dagu*
ok... dalam kelas tengok bebudak nih siapkan kerja yg tak di buat
hahahah...kesian.
untOnglah i ni rajin skit.
siap awal dan kemas.hahaha
*maaf kawan2 suntingan*
mehlah i nak citer pasal pengalaman i dlm klas fotografi komersial nih.
best sgt..sgt2 awesome.
belajar sekarang jaoh beza sangat2 dengan belajar yg sebelomnyer.
santai, happening and yg penting siap boley online agy
tu yg TERPENTING tu.hahaha
*tabik hormat kt encik ridzwan (my lect) sambil senyum semanis-manisnya*
heheheheh
belajar fotografi mmg kegemaran i ok..
bukan paksaan bukan mainan semata2 ok.
walaupun belajar di KOLEJ jerrrrr.
tu sumer tak penting tp yg PENTING ilmu itu yg UTAMA.
bg i blaja kt mana-manapun sama je.
ILMU yg bermafaat tu yg harus di cari.
belajarlah kt IPTA/S tinggi-tinggipun tapi klu tidak beramal dengan ilmu baik tak payah belajar.
prabih duik mok pok jah!!(pelat klatey skitt)
hahaha...
kenapa saya tegas sebegini. mengalahkan ahli politik nih gayanya.
heheeh..ok2..kite rilex2 je k..
peace!!*wat muka comel depan pc dgn dua jari di pipi*
hahahaha
dalam kelas ni ramai i jumpa kawan2 yg cool n sporting.
best sgt.. *thumbs up kt korang lah..muahhh*
walaupun masa pembelajaran yg singkat tapi pengalaman dgn korang sgt sweet-sweet gituu.
huhuh
tambah pula dengan lect yg sporting satu kepala dan berjiwa remaja.
*thumbs up tinggi2 kt en.ridz jugekkk*
nnti ada masa i upload pic muka2 tak semonggah bebudak i dalam kls ni ok..hehe
ok..i rasa done samapi sni jelah dulu lalutan dan bebelan i untuk kali ni.
i pun nak get ready untuk pulang.
hehehe...
ada masa nnti i melalut lg k.
i xkiralah u Olzz sumer nak baca ke tak entry i.
yg penting i post something kt cni kt blog senderian berhad i.
klu bukan i yg posting2 nih sape lg yg nak posting2 kan.
bersyukurlah sbb ada orang macam i ni yg memantapkan lg ilmu pembacaan u Olzz..
hehehehe... *gurau2 je k.tak mo terasa2.tak mo tak mo tak mo*
k bubye dearest readers yg comel2 & encem2 tuu muah2..




nak jadi student balik!..yippiii


yuhhuuuu...buat ape semua tu? haaa..mestilah tegh baca entry zira yg xseberapa ni kan..hehe
baca baca..jangan x baca lak tau. sbb zira pun buat blog ni mmg untuk dekatkan diri kalian2 dengan membaca.hehehe..
membacakan jambatan ilmu!
cewaaaahhh..hehehe
zira ni sebenarnyer bukannyer reti sangatlah kan nak karang2 ayat nih.
tapi bolehlah sekadar nak melalut sakan bagai nak rak.*bukan rak meja ea*
hehehe...tapi alhamdulillah setakat ni nilah entry2 zira yg memuaskan hati zra sdri.
hehehehe...
Okey, sebelOm tu hari ni hari jumaat kan.sO zira harap semOga jumaat kali ni
mendapat barakah untuk redears semua ea.
jumaatkan penghulu segala hari.hehehe
hurmmmm......
tak lama lagi dah nak masuk bulan oktober kan.
dan alhamdulillah di bulan oktober nnti zira akan kembali menjadi pelajar setelah 
beberapa bulan zira tinggalkan dunia kampus.
tapi study kali ni just Only fOr my kemahiran jelahkan.
belajar simple2..
dah lame rasanya xpegang pen and pensil.
bukupun dah jarang nak pegang..ealah asyik pegang nOvel je.
but, starting on oktober zira akan kembali ke alam perkuliahan.
aminnn... alhamdulillah.
akan menuntut lagi ilmu untuk masa depan.
tp, this cOurse just take my 6 month only.
tapi kenapa 6 bulan je?hahaha
haaaaa!!!! mesti rramai yg pelikkan.
ada ke belajar untuk 6 bulan je..hehehe..
sbbnyer zira bukannyer ambik kursus penuhpun.
cuma kursus untuk 6bulan pd 1 subjek je..
hahahaha..
haaaa....subjek ape dan kursus ape tu? mesti rmai yg nak tahu kan.
hehehe... adelaaaaaaa..
nnti dah tiba masenyer zira bagitahu kt sini ea.
hihihi...hehehe..huhuhu
xsabar rasanya nak tuggu oktober nih..eeeeeeee.

 ^_^
adiOsss!!