Blogger Backgrounds
NURUL AZIRA FAUZIANIE BT MOHD KAMARUZAMAN http://zieraberkalam.blogspot.com/

blupb. . blupb

get this widget

always cOunt my age

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, 25 June 2012

countdown for ramadhan


tung tang tung tang.. dah nak masok bulan ramadhan kan.alhamdulillah.pasti u ollz sumer tgh buat preparation untuk puasa nnti kan. n x lupe jugax untuk raya nnti.hehe.. so mcm mane bg kakak2 kite yg kat luar sane tu puase nyer dah ganti ke blom?Hehe..ingat wajib tau menggantikan puasa tu. cewaahhh! beria je tanya orang kan, diri sendiri macam mana pulak.. ehem2, in progress.huhu..
hehe..alhamdulillah cik zira xsabar rasenyer nak menunggukan kedatangan bulan yang penuh dengan barakah nih. ealah,xsabar nak kejar semua amalan dan kebaikan yg di janjikan dengan gandaan pahala. sape lah tak nak kan. lgpun cume ade sekali je setiap tahun.so, why not untuk kita upload pahala bnyak2 kat bulan ni nnti.
and alhamdulillah jugax sbb puasa dan raya cik zira tahun ni akn jd bermakna dari tahun2 sblom nye. bukannyer tahun2 sebelom ni xbermakna langsung. cume tahun ni berkelebihan sedikitlah dari yg sebelomnya..hehe.. nak tahu tak ape yg bermakna tu?Hehe..just wait and see k.huhu..
waaa,xsabarnyer nak puasa. but, its more quite saddy maddy lah sbb cik zira terpakse untuk berpuasa di perantaun tahun nih. almaklumlah cik zira sekarangkan dah jd org yg berkerjaya.waaaahh! Berkerjayalah sgt.hehehe. takdelah,cume cik zira skang ni kan berada di penang. so kenelah berpuase di sini. and mungkin xde peluang untuk cik zira balik kg di awal bulan ramadhan nnti untuk mengerjakan ibadah puasa cik zira bersama2 dgn family tercinta. i'll going to miss my cooking mok(nenda)..:'(

seindah masjid kristal


KT here we come..huhu











haiiii,dah lame xupdate blog kan..dah bersarang sgt2 dah rasenyer blog nih..huhuhu..
meh nak update buleh spuko entry baru nih..
moment nihnaxtually dah sebulan yg lepas tp cik zira xkiea,cik zira nak update jgx nak update jgx..hehehe...jom3!! cekeydautt..huhuhu
moment nih cuma moment cik zira an MIS cik zira je.kitaorg g jalan2 melanconglah kononnyer. pdhal bukan nyer jaoh manepun kan..hehehe.. kat kuala terengganu tu je pun..hehe..
pegi KT pun kitaorg balik hari..hehe.nak g lame2 xblh,nnti bajet lari.
bak kata MIS kite melancong dekat2 jelah dulu erk. nnti after kawin blhlah nak g parispun..
waaaaahhhhhh....bestnyer. insyaAllah.(dlm hati berbunga2). :
planning first nak g dungun.tp bile pikirkan mase tu xpanjang n terlalu singkat so we'vedecide ke kuala terengganu je.xdelah jaoh sgt..hehehe... mostly having fun when together2 an MIS.. dgn dia yg suka menyakat cik zira always make cik zira xtahan gelak je dgn die..hehehe.. takpelah..happy ade dia.nak nangispun xjd kalau dah kene kacau dgn die.hehehe..
jgn jeles erk dgn snap2 kitaorg kt sane walaupun cik zira tahu xde sbb untuk korang jeles..hehehe..ape y cik zira melalut ni pun xtahulah..almaklumlah terlampau byak sgt idea sbb tu blog pun dah lame xde entry baru.. hehehe

countdown for ramadhan


tung tang tung tang.. dah nak masok bulan ramadhan kan.alhamdulillah.pasti u ollz sumer tgh buat preparation untuk puasa nnti kan. n x lupe jugax untuk raya nnti.hehe.. so mcm mane bg kakak2 kite yg kat luar sane tu puase nyer dah ganti ke blom?Hehe..ingat wajib tau menggantikan puasa tu. cewaahhh! beria je tanya orang kan, diri sendiri macam mana pulak.. ehem2, in progress.huhu..
hehe..alhamdulillah cik zira xsabar rasenyer nak menunggukan kedatangan bulan yang penuh dengan barakah nih. ealah,xsabar nak kejar semua amalan dan kebaikan yg di janjikan dengan gandaan pahala. sape lah tak nak kan. lgpun cume ade sekali je setiap tahun.so, why not untuk kita upload pahala bnyak2 kat bulan ni nnti.
and alhamdulillah jugax sbb puasa dan raya cik zira tahun ni akn jd bermakna dari tahun2 sblom nye. bukannyer tahun2 sebelom ni xbermakna langsung. cume tahun ni berkelebihan sedikitlah dari yg sebelomnya..hehe.. nak tahu tak ape yg bermakna tu?Hehe..just wait and see k.huhu..
waaa,xsabarnyer nak puasa. but, its more quite saddy maddy lah sbb cik zira terpakse untuk berpuasa di perantaun tahun nih. almaklumlah cik zira sekarangkan dah jd org yg berkerjaya.waaaahh! Berkerjayalah sgt.hehehe. takdelah,cume cik zira skang ni kan berada di penang. so kenelah berpuase di sini. and mungkin xde peluang untuk cik zira balik kg di awal bulan ramadhan nnti untuk mengerjakan ibadah puasa cik zira bersama2 dgn family tercinta. i'll going to miss my cooking mok(nenda)..:'(

seindah masjid kristal


KT here we come..huhu











haiiii,dah lame xupdate blog kan..dah bersarang sgt2 dah rasenyer blog nih..huhuhu..
meh nak update buleh spuko entry baru nih..
moment nihnaxtually dah sebulan yg lepas tp cik zira xkiea,cik zira nak update jgx nak update jgx..hehehe...jom3!! cekeydautt..huhuhu
moment nih cuma moment cik zira an MIS cik zira je.kitaorg g jalan2 melanconglah kononnyer. pdhal bukan nyer jaoh manepun kan..hehehe.. kat kuala terengganu tu je pun..hehe..
pegi KT pun kitaorg balik hari..hehe.nak g lame2 xblh,nnti bajet lari.
bak kata MIS kite melancong dekat2 jelah dulu erk. nnti after kawin blhlah nak g parispun..
waaaaahhhhhh....bestnyer. insyaAllah.(dlm hati berbunga2). :
planning first nak g dungun.tp bile pikirkan mase tu xpanjang n terlalu singkat so we'vedecide ke kuala terengganu je.xdelah jaoh sgt..hehehe... mostly having fun when together2 an MIS.. dgn dia yg suka menyakat cik zira always make cik zira xtahan gelak je dgn die..hehehe.. takpelah..happy ade dia.nak nangispun xjd kalau dah kene kacau dgn die.hehehe..
jgn jeles erk dgn snap2 kitaorg kt sane walaupun cik zira tahu xde sbb untuk korang jeles..hehehe..ape y cik zira melalut ni pun xtahulah..almaklumlah terlampau byak sgt idea sbb tu blog pun dah lame xde entry baru.. hehehe