Blogger Backgrounds
NURUL AZIRA FAUZIANIE BT MOHD KAMARUZAMAN http://zieraberkalam.blogspot.com/

blupb. . blupb

get this widget

always cOunt my age

Daisypath Happy Birthday tickers

Sunday, 26 February 2012

adnan sempit 2 & lucky draw GTMAX




hye evelibadi.. blOgger2 tersayunk..huhu... sehat ke di hujung minggu nih? lepak manneee? heheh.. klu tnya cik ziera dah cOnfirm2 lah sentiase sehat alhamdulillah..hehe..
Okey, cik ziera nak stOry lah kan benda y terjadi kt cik ziera dis weekend.. huhu.. bOley di katakan best jugaklah even pd kOrang2 mungkin biase2 je.. hehe.. weekend ni cik ziera habiskan dgn berjalan je..huh... sabtu a.k.a smalam (25 februari) cik ziera g MidValley.. jln2 kt ctu smbil2 nak tgOk wayang. tp niat cik ziera kalau bOleh tak naklah tengok citer melayu.bukan sbb ta nak sokong industri melayu. di sebabkan sokonglah cik ziera tak nak tengok citer2 melayu sbb nnti bile dah keluar CD nyer bOleh lah beli n tengok puas2.tp make sure kan CD yg kOrang beli tu Original k.bukan spicy.. hehehe.. sO memang kalau sebelOm ni just layan citer2 Omputeh jelah kan. hindustan Or tamil mmg tak lah. huhu.. but, smalam sbb takde citer sgt yg nak di tengoknyer sO terpakse jugak tengok citer ADNAN SEMPIT 2 tu. yg paling bestnyer cik ziera nak thumbs up lelame sgt2. sbb citer nyer memang2 berbalOi utk di tOntOn. hehe.. happening  sesangat2. berbalOi sgt even terpakse ambik seat kt depan skali.sakit matO2 den huhh.. haha.. scene yg paling best bile tgOk si bOby (alOng) lipat mOtOr dgn awek (yg dlm gmbr kedua. xtahu nape ape) tu... terrer gillllllllller awek tu lipat mOtOr.. hehehe.. tabik spring lah kakak!!hehe... kalau kOrang xcaya kOrang g lah tengOk sdri k.. tp y bOley cik ziera describe kt sini citer tu mmg betOl2 best giler. cOnfirm pasni beli CD lak.. huhu..nnti tengoklah ea..
then untuk hari ni lak, cik ziera n family makcik cik ziera g kt shah alam sbb ada lucky draw kt GT MAX. hehe..ramai sgt2 Org kt ctu. dari yg baby kecik2 smpailah makcik2 pakcik2 yg dah tua tuh. axtually cik ziera xsuke event2 camtu. even happening ke ape ke tp yg pasti it make me feel fening k.. huhu... pegipun sbb uncle cik ziera ada numbOr cabutan bertuah nyer.sO layan kan jelah.tp best gak sbb dpt surprise at da same time..surprisenyer kene tunggu next week k. and ada kene ngenanyer di antara lucky draw n surprise minggu depan nnti.. huhu.. sO wait k.. after balik dri lucky draw cik ziera n family lepak kt tescO extra shah alam. nak g sacc mall xtually, tp tengok ada wedding exhibitiOn sO trus menukar arah laluan.. huhu.. ramai sgt Org kt stu smpaikan nak park kretapun xde.. heheh.. lepak kt tescO n beli nOvel M.A.I.D.. huhu.. mcm best je cternyer. tp kene baca habis dulu bru boley describe best ke x. hehhe... k lah cik ziera nak sambOng baca nOvel k.. bubyee..
c u Olz in da next entry.. lOtOflOvefrOmCikZiera

Thursday, 23 February 2012

friends . . lOve




hyee... feel free 4 a while ok? hehe.. day Of friday yg begitu menyenangkan n damai. mOga barakah hari segala penghulu ini pada semua kaum muslimin n muslimat. salam jumaat! hehehe... 
hurmmm... semua ada kawan kan? hehe, sO am I.. tak kiralah kawan suka atau kawan duka. hehe.. kawan nyata ataupun kawan alam maya.. semuanyer kawan. dan musuhpun kite boleh jadikan kawan. skOp bagi 'kawan' ni luas sangat2. 
bila zaman skolah dulu2 kawan2 dekat2 je kan.. arOund the school je..tapi bile dah meningkat besar nih tmbah2 dgn dah masuk IPTA/IPTS ramai plak kawan2 yg dari luar negeri.. ada yang dari selangor, kedah,pahang, perlis, johor n xkurang jugax kawan2 yd ada kt luar negara kite cOntOhnyer singapOre, indOnesia, brunei n sO On.. kalau dulu mmg tak sangkalah nak dapat kawan seramai tu kan.tp nilah kenyataan nyer.. heheheh....
sO, mcm cik ziera jugak, punyer ramai kawan2. xkiralah kawan kt alam nyata ataupun kawan kt alam maya nih ( facebook n blOgger )..haha,tengah free n idea dtg mencurah curah kan.uhuhu.. 
rindu nyer dekat2 kawan2 sumer..especially kawan2 yg dari skOlah rendah dulu SekOlah Kebangsaan Chabang 3 ChetOk (skctc),bilelah bOleh jumpa dengan kOrang2 sumer. cOntact kat dalam FB je mane ckup kakak2 abang2..hehehe.request skit, reuniOn please!?hehe.. lepas tu kawan2 yg dekat sekOlah menengah lak SMU (A) Tarbiah Mardziah PanchOr n Maahad Muhammadi Pasir Mas. pun just cOntact dlm FB n ada jugak lam tefOn je.. hehe n after that kawan2 dekat KOlej Universiti Islam Antarabangsa SelangOr (KUIS), rindu sesangat kat kOrang sumer..How cOme huhh.. hehehe..kawan2 kt FB n BlOG pun cik ziera xlupekan jugak..mOstly teringin sgt2 nak face tO face dengan sumer.. heheh... 
whatever it is, cik ziera rindu n sayang kat sumer.. nak sebut nama sOrang2 mmg penatlah cik ziera nak menaip. hehe.. Okeylah.. bubyee.. hehe.. Love yOu all like a lOve sOng stOry.. hehe.. 

*anugerah yang paling bernilai dalam hidup cik ziera adalah mengenali kalian semua.. saranghea!  

Sunday, 19 February 2012

wekend On february


hai guyssssss?? hehehe...
dis time cik zira nak stOry bOut wekend cik zira.
xkesahlah kOrang na dgr ke x..heheh
eheh,silap lak... tak kesahlah kOrang nak bace entry cik zira kali ni ke x
y penting cik zira nak kOngsi wekend cik zira an kOrang sumer..
huhu... btw, nak tnya dulu cm mane dgn wekend kOrang sumer..
mesti lg hapening dri cik zira kan..
klu wekend cik zira takdelah nak hapening manepun. cuma biase2 je
cik zira cuma saja nak tmbhkna entry kt blOg ni je
kata "typing diary" kan
hahaha...(perli diri sdri nampak) ngeengee....
Okeylah, back 2 stOry k.. huhu
bermulanya pada hari sabtu aritu,cik zira ingatkan
cik zira cuma lepak kt umah je, walhal dari hari jumaat lagi cik ziradah diberi tau
Oleh aunt cik zira (che dah) yg kitaOrng sumer kene dinner kt luar esOk(sabtu)
tp cik zira lupa pasal tu n cik zira sndri xtahu dinner tu untuk ape sebenarnyer..
hehehe... 
esOknyer, barulah bile time2 nak pergi 2 ape lg kalutlah nak siap bile aunt cik zira xtnya xnak pegi ke?
pelik gak dgn muka mamainyer siap bOleh tidO lg sebelOm tu.
upenyer nak kene bersiap pegi dinner tu.. hehehe.. segan gak an aunt cik zira tu..
hehehe...
ape agy, wat muka slame depan die patu senyumm meleret.. 
tak pasal2 kene pukul yg rasanya tak macam kene pukul dgn aunt cik zira.
hahaha...tulah sape suh buat2 lupa lagi... ngeengee
after dah siap kitaOrg trus gerak ke pOrt klang sbbnyer dinner d buat kt sane.
malam tu makan seafOOd lah kitaOrg. ape y di makan sumernya lauk2 je
nasi sejemput je makan.. hahaha... n upenyer dinner tu sbnrnyer dinner untuk sambut anniversary aunt n uncle cik zira yg ke 15 taOn.. hehehe
pappeun " happy anniversary ke 15 chedah n chedin"
klu tau awal2 dah belikan hadiah dah... hahahaha
sOri cik zira xde gmbr nak letak sbbnyer mmg xambik gmbrpun kt sane. pegi hanya untuk makan bak kata uncle cik zira (che din)
then,keesOkkannyer pulak cik zira meet2 my ummi cik zira kt KL sentral.
pastu bawak ummi pegi petaling jaya sebab ummi cikzira ada hal kat sane.. heheh..
happy gak jumpa ummi sbbnyer da lame x jmpakan.
hilang rindu cik zira kt family yg lain bile ummi citer pasal adik2 cik zira kt sane..
waaaa.... k.lOng miss giler2 kt sumer adik2
heheheh
Over x?? hehehehehe 
after dah anta my ummi kt petaling jaya cik zira dgn aunt n uncle cik zira 
gerak 2 shah alam balik. terpakse tinggalkan ummi kt sane dgn kawan die..
pastu cik zira pegi Giant shah alam. cari barang ckit. 
n cik zira masOk MPH cri buku2 ilmu. waaaa... 
biaselah nak tmbahkan ilmu di dada..
ngeengee~~
kurang tak kurang dalam 3 buku ade lah cik zira bedal smalam.
xtahulah boleh abiskan ke x?
errmmm...sejak bile jd warga sukakan membaca nih? hehehe...
takpelah, membacakan jambatan ilmu.. hehehe...
okey, untuk satu minggu kene habisan 1 buku.
sO cikzira ada 3 minggu untuk habiskan sumernyer sebelOm cik zira jdikan buku2 ni berhabOk..
hahahaha... kira Okeylah tu sbb dah abis baca dah!
 Okeylah, cik zira nak mulakan Opesari habiskan buku yg d beli smalam..
kata nak jd usahawan Online!! ngeengee..
ada kaitan ke?
hurmm..mestilah ada..hehehe...

Wednesday, 15 February 2012

happening memOry a lOt..!!

hye guyss.. hehe,lOng 2 see kan? hehe..cik zira pun da lame x wat entry baru kan..
yOu guys pun da lame xbaca entry zira.. hahaha.. nOw lets pOsting pOsting!!
hahahaha..papepun kOrang baca title kt ataspun da happy kan..heheh..
MEMANG HAPPY sgt2.. hehehe..
cik zira na you Olz tengOk sumer picture2 ni k.
sbbnyer setiap gambar,ada ceritanyer.. hehehe

time nih kt KTM bangi.. Otw balik 2 cheras sbbnyer dtg nak anta keta sewa je.. hehehe

lepak kt dataran merdeka wif cik sri syafiqah n mister shahir bahar.. pastu lepak kt pelita.. hehehe..sOri cik dieyla next time keyhh.. hahaha

dis nite 1 mlm xtdO, xtaulah wat ape.. sumenyer gara2 mOvie "saw 1-7" n indOncafe.. hahaha

jemput2 kasih sayang.. made frOm salOr a.k.a cik sri syafiqah.. hahaha.. cucur biskut ikan bilis.. 

bajet cun2 je sumer nih.. heheh

ngeengee... sumer cOntrOl ngah panas..ahaha

Okey, bak kata mister shahir bahar muka y kt depan 2 selebet.. hahah

huhhh!! gayut3.. manjang aje gayutnyer.. hehehe,... lepaskan windu kt MIS.. ngeengee

pixxie ni kami snap mase nak g tengok sunset kt bukit ampang. tapi dpt tengoknyer kt dlm keta je sbb hujan brek2.. hehehe.. mOstly fun even pening kepale nek bukit.. hahaha
n dis, time nak anta cikzira pegi kl sentral.. hehehe..merOyanlah dulu jap.. cikdieyla lak x ikut sbb da kelas.. hehehe.. sO saadddd!!!!
pic ni kt titiwangsa.. kitaOrg singgah sana dulu jp sbb na amex mOOd.. hahah xlah..
hurmmm,rOmantikkan dis future hubby n wiffy nih.. hehehe..

haaa!! yOu guys kenal x sape y dlm pic nih? hehehe... kalu y gurls 2 Org mesti kenalkan pd sape y bace entry cik zira befOre nih.. heheh.. takpe2, kali ni biar cik zira gtau agy sape diOrang2 nih.. heheh...Okey, y mcm bird cOuple nih cik sri syafiqah n mister shahir bahar. diOwg ni cOuple2 tw. sweet..cik sri syafiqh ni bestie cik zira since kt skOlah agy. n cik zira kenal mister shahir bahar ni dri cik sri. huhu.. cik zira like bOth Of them. mister shahir bahar nih salu kena an cik zira,kdg2 cik zira kene an die. adeee je bnda y nak kami gadOhkan.. hahah... but fun with yOu dude!! btw p/s fOr mister shahir bahar : take a very2 gOOd care Of my bestie cik sri syafiqah dude!! hahahaha.. having fun giler2 lepak an kOrang slame seminggu nih.. hahaha

bajet nak nmp kurus, pOsingpunbelah tepi jeee..hehehe







waaa..krepek2!! hehehe


muka kelaparan nih!! sabOr2.. hahah

pipi dengan buah tOmatOpun dah sama berkilat n bulat.. hahaha

 Okey, pic2 kat atas ni lak sumer ni taken at SURIA KLCC.. hehe, dis time axtually cik ziera n cik sri da phOtOshOot, but terpakse canselkan sbbnyer hujan renyai2 n dah nak malam.n next time k. sO we all pun wat lah hal we all masing2 sbbnyer tatau na wat ape kan.. hehehe.. hurmmm, after dah lepak2 kt ctu lelame we all lak g mkn kt kg.baru..hahaha..pekena kt stick hOuse..hehehe, best jugak. tp perut org mlayu ni klu x kene nasi mmg xsah.. hahahaha..puas hati kakak!!
xtually da sOrang agy dak cOmel y cik zira lepak sesame. her name is cik dieyla.. tp cik dieyla ni xbyak gmbernyer an cik zira.. hahah.. nnti,amex pic bnyak2an die pas ni.. huhu
sO , dis is all what yg cik zira kata 'happening memOry'.. heheh... lepak an diOrng mmg best giler2.. thanks a lOt 2 all mu bestie 4 ever k.. huhuhu.. lOve u all yawww...!!hehehe

adnan sempit 2 & lucky draw GTMAX




hye evelibadi.. blOgger2 tersayunk..huhu... sehat ke di hujung minggu nih? lepak manneee? heheh.. klu tnya cik ziera dah cOnfirm2 lah sentiase sehat alhamdulillah..hehe..
Okey, cik ziera nak stOry lah kan benda y terjadi kt cik ziera dis weekend.. huhu.. bOley di katakan best jugaklah even pd kOrang2 mungkin biase2 je.. hehe.. weekend ni cik ziera habiskan dgn berjalan je..huh... sabtu a.k.a smalam (25 februari) cik ziera g MidValley.. jln2 kt ctu smbil2 nak tgOk wayang. tp niat cik ziera kalau bOleh tak naklah tengok citer melayu.bukan sbb ta nak sokong industri melayu. di sebabkan sokonglah cik ziera tak nak tengok citer2 melayu sbb nnti bile dah keluar CD nyer bOleh lah beli n tengok puas2.tp make sure kan CD yg kOrang beli tu Original k.bukan spicy.. hehehe.. sO memang kalau sebelOm ni just layan citer2 Omputeh jelah kan. hindustan Or tamil mmg tak lah. huhu.. but, smalam sbb takde citer sgt yg nak di tengoknyer sO terpakse jugak tengok citer ADNAN SEMPIT 2 tu. yg paling bestnyer cik ziera nak thumbs up lelame sgt2. sbb citer nyer memang2 berbalOi utk di tOntOn. hehe.. happening  sesangat2. berbalOi sgt even terpakse ambik seat kt depan skali.sakit matO2 den huhh.. haha.. scene yg paling best bile tgOk si bOby (alOng) lipat mOtOr dgn awek (yg dlm gmbr kedua. xtahu nape ape) tu... terrer gillllllllller awek tu lipat mOtOr.. hehehe.. tabik spring lah kakak!!hehe... kalau kOrang xcaya kOrang g lah tengOk sdri k.. tp y bOley cik ziera describe kt sini citer tu mmg betOl2 best giler. cOnfirm pasni beli CD lak.. huhu..nnti tengoklah ea..
then untuk hari ni lak, cik ziera n family makcik cik ziera g kt shah alam sbb ada lucky draw kt GT MAX. hehe..ramai sgt2 Org kt ctu. dari yg baby kecik2 smpailah makcik2 pakcik2 yg dah tua tuh. axtually cik ziera xsuke event2 camtu. even happening ke ape ke tp yg pasti it make me feel fening k.. huhu... pegipun sbb uncle cik ziera ada numbOr cabutan bertuah nyer.sO layan kan jelah.tp best gak sbb dpt surprise at da same time..surprisenyer kene tunggu next week k. and ada kene ngenanyer di antara lucky draw n surprise minggu depan nnti.. huhu.. sO wait k.. after balik dri lucky draw cik ziera n family lepak kt tescO extra shah alam. nak g sacc mall xtually, tp tengok ada wedding exhibitiOn sO trus menukar arah laluan.. huhu.. ramai sgt Org kt stu smpaikan nak park kretapun xde.. heheh.. lepak kt tescO n beli nOvel M.A.I.D.. huhu.. mcm best je cternyer. tp kene baca habis dulu bru boley describe best ke x. hehhe... k lah cik ziera nak sambOng baca nOvel k.. bubyee..
c u Olz in da next entry.. lOtOflOvefrOmCikZiera

friends . . lOve




hyee... feel free 4 a while ok? hehe.. day Of friday yg begitu menyenangkan n damai. mOga barakah hari segala penghulu ini pada semua kaum muslimin n muslimat. salam jumaat! hehehe... 
hurmmm... semua ada kawan kan? hehe, sO am I.. tak kiralah kawan suka atau kawan duka. hehe.. kawan nyata ataupun kawan alam maya.. semuanyer kawan. dan musuhpun kite boleh jadikan kawan. skOp bagi 'kawan' ni luas sangat2. 
bila zaman skolah dulu2 kawan2 dekat2 je kan.. arOund the school je..tapi bile dah meningkat besar nih tmbah2 dgn dah masuk IPTA/IPTS ramai plak kawan2 yg dari luar negeri.. ada yang dari selangor, kedah,pahang, perlis, johor n xkurang jugax kawan2 yd ada kt luar negara kite cOntOhnyer singapOre, indOnesia, brunei n sO On.. kalau dulu mmg tak sangkalah nak dapat kawan seramai tu kan.tp nilah kenyataan nyer.. heheheh....
sO, mcm cik ziera jugak, punyer ramai kawan2. xkiralah kawan kt alam nyata ataupun kawan kt alam maya nih ( facebook n blOgger )..haha,tengah free n idea dtg mencurah curah kan.uhuhu.. 
rindu nyer dekat2 kawan2 sumer..especially kawan2 yg dari skOlah rendah dulu SekOlah Kebangsaan Chabang 3 ChetOk (skctc),bilelah bOleh jumpa dengan kOrang2 sumer. cOntact kat dalam FB je mane ckup kakak2 abang2..hehehe.request skit, reuniOn please!?hehe.. lepas tu kawan2 yg dekat sekOlah menengah lak SMU (A) Tarbiah Mardziah PanchOr n Maahad Muhammadi Pasir Mas. pun just cOntact dlm FB n ada jugak lam tefOn je.. hehe n after that kawan2 dekat KOlej Universiti Islam Antarabangsa SelangOr (KUIS), rindu sesangat kat kOrang sumer..How cOme huhh.. hehehe..kawan2 kt FB n BlOG pun cik ziera xlupekan jugak..mOstly teringin sgt2 nak face tO face dengan sumer.. heheh... 
whatever it is, cik ziera rindu n sayang kat sumer.. nak sebut nama sOrang2 mmg penatlah cik ziera nak menaip. hehe.. Okeylah.. bubyee.. hehe.. Love yOu all like a lOve sOng stOry.. hehe.. 

*anugerah yang paling bernilai dalam hidup cik ziera adalah mengenali kalian semua.. saranghea!  

wekend On february


hai guyssssss?? hehehe...
dis time cik zira nak stOry bOut wekend cik zira.
xkesahlah kOrang na dgr ke x..heheh
eheh,silap lak... tak kesahlah kOrang nak bace entry cik zira kali ni ke x
y penting cik zira nak kOngsi wekend cik zira an kOrang sumer..
huhu... btw, nak tnya dulu cm mane dgn wekend kOrang sumer..
mesti lg hapening dri cik zira kan..
klu wekend cik zira takdelah nak hapening manepun. cuma biase2 je
cik zira cuma saja nak tmbhkna entry kt blOg ni je
kata "typing diary" kan
hahaha...(perli diri sdri nampak) ngeengee....
Okeylah, back 2 stOry k.. huhu
bermulanya pada hari sabtu aritu,cik zira ingatkan
cik zira cuma lepak kt umah je, walhal dari hari jumaat lagi cik ziradah diberi tau
Oleh aunt cik zira (che dah) yg kitaOrng sumer kene dinner kt luar esOk(sabtu)
tp cik zira lupa pasal tu n cik zira sndri xtahu dinner tu untuk ape sebenarnyer..
hehehe... 
esOknyer, barulah bile time2 nak pergi 2 ape lg kalutlah nak siap bile aunt cik zira xtnya xnak pegi ke?
pelik gak dgn muka mamainyer siap bOleh tidO lg sebelOm tu.
upenyer nak kene bersiap pegi dinner tu.. hehehe.. segan gak an aunt cik zira tu..
hehehe...
ape agy, wat muka slame depan die patu senyumm meleret.. 
tak pasal2 kene pukul yg rasanya tak macam kene pukul dgn aunt cik zira.
hahaha...tulah sape suh buat2 lupa lagi... ngeengee
after dah siap kitaOrg trus gerak ke pOrt klang sbbnyer dinner d buat kt sane.
malam tu makan seafOOd lah kitaOrg. ape y di makan sumernya lauk2 je
nasi sejemput je makan.. hahaha... n upenyer dinner tu sbnrnyer dinner untuk sambut anniversary aunt n uncle cik zira yg ke 15 taOn.. hehehe
pappeun " happy anniversary ke 15 chedah n chedin"
klu tau awal2 dah belikan hadiah dah... hahahaha
sOri cik zira xde gmbr nak letak sbbnyer mmg xambik gmbrpun kt sane. pegi hanya untuk makan bak kata uncle cik zira (che din)
then,keesOkkannyer pulak cik zira meet2 my ummi cik zira kt KL sentral.
pastu bawak ummi pegi petaling jaya sebab ummi cikzira ada hal kat sane.. heheh..
happy gak jumpa ummi sbbnyer da lame x jmpakan.
hilang rindu cik zira kt family yg lain bile ummi citer pasal adik2 cik zira kt sane..
waaaa.... k.lOng miss giler2 kt sumer adik2
heheheh
Over x?? hehehehehe 
after dah anta my ummi kt petaling jaya cik zira dgn aunt n uncle cik zira 
gerak 2 shah alam balik. terpakse tinggalkan ummi kt sane dgn kawan die..
pastu cik zira pegi Giant shah alam. cari barang ckit. 
n cik zira masOk MPH cri buku2 ilmu. waaaa... 
biaselah nak tmbahkan ilmu di dada..
ngeengee~~
kurang tak kurang dalam 3 buku ade lah cik zira bedal smalam.
xtahulah boleh abiskan ke x?
errmmm...sejak bile jd warga sukakan membaca nih? hehehe...
takpelah, membacakan jambatan ilmu.. hehehe...
okey, untuk satu minggu kene habisan 1 buku.
sO cikzira ada 3 minggu untuk habiskan sumernyer sebelOm cik zira jdikan buku2 ni berhabOk..
hahahaha... kira Okeylah tu sbb dah abis baca dah!
 Okeylah, cik zira nak mulakan Opesari habiskan buku yg d beli smalam..
kata nak jd usahawan Online!! ngeengee..
ada kaitan ke?
hurmm..mestilah ada..hehehe...

happening memOry a lOt..!!

hye guyss.. hehe,lOng 2 see kan? hehe..cik zira pun da lame x wat entry baru kan..
yOu guys pun da lame xbaca entry zira.. hahaha.. nOw lets pOsting pOsting!!
hahahaha..papepun kOrang baca title kt ataspun da happy kan..heheh..
MEMANG HAPPY sgt2.. hehehe..
cik zira na you Olz tengOk sumer picture2 ni k.
sbbnyer setiap gambar,ada ceritanyer.. hehehe

time nih kt KTM bangi.. Otw balik 2 cheras sbbnyer dtg nak anta keta sewa je.. hehehe

lepak kt dataran merdeka wif cik sri syafiqah n mister shahir bahar.. pastu lepak kt pelita.. hehehe..sOri cik dieyla next time keyhh.. hahaha

dis nite 1 mlm xtdO, xtaulah wat ape.. sumenyer gara2 mOvie "saw 1-7" n indOncafe.. hahaha

jemput2 kasih sayang.. made frOm salOr a.k.a cik sri syafiqah.. hahaha.. cucur biskut ikan bilis.. 

bajet cun2 je sumer nih.. heheh

ngeengee... sumer cOntrOl ngah panas..ahaha

Okey, bak kata mister shahir bahar muka y kt depan 2 selebet.. hahah

huhhh!! gayut3.. manjang aje gayutnyer.. hehehe,... lepaskan windu kt MIS.. ngeengee

pixxie ni kami snap mase nak g tengok sunset kt bukit ampang. tapi dpt tengoknyer kt dlm keta je sbb hujan brek2.. hehehe.. mOstly fun even pening kepale nek bukit.. hahaha
n dis, time nak anta cikzira pegi kl sentral.. hehehe..merOyanlah dulu jap.. cikdieyla lak x ikut sbb da kelas.. hehehe.. sO saadddd!!!!
pic ni kt titiwangsa.. kitaOrg singgah sana dulu jp sbb na amex mOOd.. hahah xlah..
hurmmm,rOmantikkan dis future hubby n wiffy nih.. hehehe..

haaa!! yOu guys kenal x sape y dlm pic nih? hehehe... kalu y gurls 2 Org mesti kenalkan pd sape y bace entry cik zira befOre nih.. heheh.. takpe2, kali ni biar cik zira gtau agy sape diOrang2 nih.. heheh...Okey, y mcm bird cOuple nih cik sri syafiqah n mister shahir bahar. diOwg ni cOuple2 tw. sweet..cik sri syafiqh ni bestie cik zira since kt skOlah agy. n cik zira kenal mister shahir bahar ni dri cik sri. huhu.. cik zira like bOth Of them. mister shahir bahar nih salu kena an cik zira,kdg2 cik zira kene an die. adeee je bnda y nak kami gadOhkan.. hahah... but fun with yOu dude!! btw p/s fOr mister shahir bahar : take a very2 gOOd care Of my bestie cik sri syafiqah dude!! hahahaha.. having fun giler2 lepak an kOrang slame seminggu nih.. hahaha

bajet nak nmp kurus, pOsingpunbelah tepi jeee..hehehe







waaa..krepek2!! hehehe


muka kelaparan nih!! sabOr2.. hahah

pipi dengan buah tOmatOpun dah sama berkilat n bulat.. hahaha

 Okey, pic2 kat atas ni lak sumer ni taken at SURIA KLCC.. hehe, dis time axtually cik ziera n cik sri da phOtOshOot, but terpakse canselkan sbbnyer hujan renyai2 n dah nak malam.n next time k. sO we all pun wat lah hal we all masing2 sbbnyer tatau na wat ape kan.. hehehe.. hurmmm, after dah lepak2 kt ctu lelame we all lak g mkn kt kg.baru..hahaha..pekena kt stick hOuse..hehehe, best jugak. tp perut org mlayu ni klu x kene nasi mmg xsah.. hahahaha..puas hati kakak!!
xtually da sOrang agy dak cOmel y cik zira lepak sesame. her name is cik dieyla.. tp cik dieyla ni xbyak gmbernyer an cik zira.. hahah.. nnti,amex pic bnyak2an die pas ni.. huhu
sO , dis is all what yg cik zira kata 'happening memOry'.. heheh... lepak an diOrng mmg best giler2.. thanks a lOt 2 all mu bestie 4 ever k.. huhuhu.. lOve u all yawww...!!hehehe