Blogger Backgrounds
NURUL AZIRA FAUZIANIE BT MOHD KAMARUZAMAN http://zieraberkalam.blogspot.com/

blupb. . blupb

get this widget

always cOunt my age

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, 20 January 2012

batOk n semput

assalamualikum yOu Olzz.. hurmm, nite evrybOdy!
dah agk malam jugaklah nih kan.. 
but cik ziera still agy sempat na update blOg.. hurmm.. nyampah nyehhh!!
BTW, cik zierapun sesaje je na lepaking here.. na hilangkan rasa gundah gulana di dada.
hahahahhaha~~
gundah gulana bOut whatlah cik ziera Oiii...
jgn d layan sgt melalOt cik ziera nih..hahaha
xtually hari ni, cik ziera cuma lepak2 kt umah je.. nOthing tO dO lerr.
agax bOring gak.. tp terima jelah kenyataannyer ea..
hehehehe... mkan, tidO, makan, tidO...
waaaa... bertambahlah berat badan cik ziera cm nih.. huhuhu...
Okeyy, starting On diet after dis.. kihkihkih
but, hari ni since dari bangOn pagi2 lagi cik ziera feel like sOmething yang x kene an badan cik ziera.
like usuallah bile dah sejOk2 cm nih. plus hujan lak kt umah nih, lagilah xley na tahan.
cik ziera ni bukannyer bOleh tahan dgn sejuk.
mulalah penyakit lama na datang (semput )
bgOn pg td pun batOk xberhenti2 sampai sakit dada. hurmmm..
pakai inhalerpun ta jalan gak.
sapu minyak panas!! hurmm.. Okeylah sekejap2. patu die buat balik.
hahahahah... bertahan n sabar jelah cik ziera hari ni ea.
lgipun cik ziera da biase sgt an sumer 2.
since kt sekOlah agy da alami penyakit nih.. heheheh
sO, misi cik ziera untuk hari ni.. 'bermanje an mOk{nenek}'
kesian an mOk cik ziera kene jd mangsa untuk sapukan ubt panas 2 kat dada.
sampaikan mOk cakap da tebalik nih.
patOtnyer yang muda urut yang tua, ni yang tua urut yang muda..
cik ziera juz gelak jelah.. hehehhe... bile lg na bermanje cam ni kan.. huhuhuh
if tak Okey jugax esOk, terpakselah cik ziera g klinik untuk ambik ubat yg d sarankan.
hahahhaa... taley na di biarkan nih.. huhuhu
mOralnyer : jangan minum ais banyak sgt tw. hehehe, patu elakkan dari makan benda2 yang sejuk if da sakit semput cm nih.. huhuh... 
Okeyy.. c yaa in da next entry k.. huhu
bubyeee!!!

batOk n semput

assalamualikum yOu Olzz.. hurmm, nite evrybOdy!
dah agk malam jugaklah nih kan.. 
but cik ziera still agy sempat na update blOg.. hurmm.. nyampah nyehhh!!
BTW, cik zierapun sesaje je na lepaking here.. na hilangkan rasa gundah gulana di dada.
hahahahhaha~~
gundah gulana bOut whatlah cik ziera Oiii...
jgn d layan sgt melalOt cik ziera nih..hahaha
xtually hari ni, cik ziera cuma lepak2 kt umah je.. nOthing tO dO lerr.
agax bOring gak.. tp terima jelah kenyataannyer ea..
hehehehe... mkan, tidO, makan, tidO...
waaaa... bertambahlah berat badan cik ziera cm nih.. huhuhu...
Okeyy, starting On diet after dis.. kihkihkih
but, hari ni since dari bangOn pagi2 lagi cik ziera feel like sOmething yang x kene an badan cik ziera.
like usuallah bile dah sejOk2 cm nih. plus hujan lak kt umah nih, lagilah xley na tahan.
cik ziera ni bukannyer bOleh tahan dgn sejuk.
mulalah penyakit lama na datang (semput )
bgOn pg td pun batOk xberhenti2 sampai sakit dada. hurmmm..
pakai inhalerpun ta jalan gak.
sapu minyak panas!! hurmm.. Okeylah sekejap2. patu die buat balik.
hahahahah... bertahan n sabar jelah cik ziera hari ni ea.
lgipun cik ziera da biase sgt an sumer 2.
since kt sekOlah agy da alami penyakit nih.. heheheh
sO, misi cik ziera untuk hari ni.. 'bermanje an mOk{nenek}'
kesian an mOk cik ziera kene jd mangsa untuk sapukan ubt panas 2 kat dada.
sampaikan mOk cakap da tebalik nih.
patOtnyer yang muda urut yang tua, ni yang tua urut yang muda..
cik ziera juz gelak jelah.. hehehhe... bile lg na bermanje cam ni kan.. huhuhuh
if tak Okey jugax esOk, terpakselah cik ziera g klinik untuk ambik ubat yg d sarankan.
hahahhaa... taley na di biarkan nih.. huhuhu
mOralnyer : jangan minum ais banyak sgt tw. hehehe, patu elakkan dari makan benda2 yang sejuk if da sakit semput cm nih.. huhuh... 
Okeyy.. c yaa in da next entry k.. huhu
bubyeee!!!