Blogger Backgrounds
NURUL AZIRA FAUZIANIE BT MOHD KAMARUZAMAN http://zieraberkalam.blogspot.com/

blupb. . blupb

get this widget

always cOunt my age

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, 26 January 2012

~ fedup & menyampah ~

Assalamualaikum readers.. nite evryOne!!
hurmm, actually cik zira pun tatau na pOsting ape senanyer ni. sbbnyer cik zira tgh really2 sakit hati sgt2 skang nih. sakit hati kenapa? ? byak benda, tp cik zira xnaklah luahkan everything kt sini. biarlah yang lain2 tu menjadi  secert fOr myself. tp yang paling cik zira really2 sakit hati sgt nih an sesetengah Orang yang suka nak ambik tahu pasal kehidupan the Others. kenapa ea kOrang sebOk2 sangat dgn life Org laen? xde life sendiri ke? lepas tu kalau jenis yang senyap takpelah jugak. tapi ni tak, pOst kat wall FB. cam bajet bagOs sgtlah tuh ! cakap lak cam bajet2 cun je. jgn ingat marah & geram sendiri je yang tahu kakak, tp kene pikir gak marah & geram Orang laen.bangga lah tuh bOleh lepaskan geram kt wall FB? eeeuuu,pleaselah! jgnlah jd sengket sgt pemikiran tuh.mind yOur life first k!jgn kerana kutukan kite kat Orang, Orang laen akn rasa rimas an kite lak.lgpun kenapa kite nak sebOk2 dgn life Orang sedangkan Orang tu xsebOk2pun dgn life diri 2. cube jgn jadikan wall FB 2 tempat utk kutuk mengutuk n stOry abOut life Orang laen.sedangkan life sendiri terhumbang hambing.Eeeeeee....
yang lagi sOrang ni lak, jenis yang sebOk2 gak bertnya sOalan yang rasanyer sendiri dah tahu. cuba jadi dewasa n matang lah pemikiran tuh. kalau Orang dah tak jawab tu bermakna Orang dah fedup dgn kite n soalan2 kite. life orang kenapa lak kite yang sebOk2 nak ambik tahu. biarlah! ! gpun takde nak nyusahkan sesapepun. bahagia seseOrang bukannyer bergantOng pada Orang laen. dOakan je dahlah. xpayah nak sebOk2 jadik 'private detactive' yang tak bertauliah lak. patu na bangga sbbnyer dapat kOrek stOry dlm kain Orang. eeeerrrrrr!! manusia skarang dah hilang peradaban malu pada diri sendiri dah skrang nih. the ,Ost yang paling tak masuk akal bile mana dekat wall FB 2 taip bukan main agy. cntOh :" .................. takpelah, redha jelah, ............................. lantak die lah n blaablaablaa".tp still agy sebOk na tw pasal life Orang. hurmmm...pelik2. yang lagi pelik tuh Orang2 yang terdekat an si fulanah nih sendiri sebOk2 dgn life si fulanah nih. patOtlah ade yang kata " musuh yang budiman lebih baik daripada teman yang dungu ".. 
hurmm... hampeh!!
buat hal sendiri sudahlah, jangan nak sebOk2 hal Orang laen bOleh tak? apepun cik zira bahagia dgn life cik zira skang nih. sO dOnt try2 tO interupt & busybOdy in my life k. jgn semakkan hidOp cik zira if xnak cik zira semakkan hidOp kOrang. hahahaha..warning n be ware!!

~ fedup & menyampah ~

Assalamualaikum readers.. nite evryOne!!
hurmm, actually cik zira pun tatau na pOsting ape senanyer ni. sbbnyer cik zira tgh really2 sakit hati sgt2 skang nih. sakit hati kenapa? ? byak benda, tp cik zira xnaklah luahkan everything kt sini. biarlah yang lain2 tu menjadi  secert fOr myself. tp yang paling cik zira really2 sakit hati sgt nih an sesetengah Orang yang suka nak ambik tahu pasal kehidupan the Others. kenapa ea kOrang sebOk2 sangat dgn life Org laen? xde life sendiri ke? lepas tu kalau jenis yang senyap takpelah jugak. tapi ni tak, pOst kat wall FB. cam bajet bagOs sgtlah tuh ! cakap lak cam bajet2 cun je. jgn ingat marah & geram sendiri je yang tahu kakak, tp kene pikir gak marah & geram Orang laen.bangga lah tuh bOleh lepaskan geram kt wall FB? eeeuuu,pleaselah! jgnlah jd sengket sgt pemikiran tuh.mind yOur life first k!jgn kerana kutukan kite kat Orang, Orang laen akn rasa rimas an kite lak.lgpun kenapa kite nak sebOk2 dgn life Orang sedangkan Orang tu xsebOk2pun dgn life diri 2. cube jgn jadikan wall FB 2 tempat utk kutuk mengutuk n stOry abOut life Orang laen.sedangkan life sendiri terhumbang hambing.Eeeeeee....
yang lagi sOrang ni lak, jenis yang sebOk2 gak bertnya sOalan yang rasanyer sendiri dah tahu. cuba jadi dewasa n matang lah pemikiran tuh. kalau Orang dah tak jawab tu bermakna Orang dah fedup dgn kite n soalan2 kite. life orang kenapa lak kite yang sebOk2 nak ambik tahu. biarlah! ! gpun takde nak nyusahkan sesapepun. bahagia seseOrang bukannyer bergantOng pada Orang laen. dOakan je dahlah. xpayah nak sebOk2 jadik 'private detactive' yang tak bertauliah lak. patu na bangga sbbnyer dapat kOrek stOry dlm kain Orang. eeeerrrrrr!! manusia skarang dah hilang peradaban malu pada diri sendiri dah skrang nih. the ,Ost yang paling tak masuk akal bile mana dekat wall FB 2 taip bukan main agy. cntOh :" .................. takpelah, redha jelah, ............................. lantak die lah n blaablaablaa".tp still agy sebOk na tw pasal life Orang. hurmmm...pelik2. yang lagi pelik tuh Orang2 yang terdekat an si fulanah nih sendiri sebOk2 dgn life si fulanah nih. patOtlah ade yang kata " musuh yang budiman lebih baik daripada teman yang dungu ".. 
hurmm... hampeh!!
buat hal sendiri sudahlah, jangan nak sebOk2 hal Orang laen bOleh tak? apepun cik zira bahagia dgn life cik zira skang nih. sO dOnt try2 tO interupt & busybOdy in my life k. jgn semakkan hidOp cik zira if xnak cik zira semakkan hidOp kOrang. hahahaha..warning n be ware!!