Blogger Backgrounds
NURUL AZIRA FAUZIANIE BT MOHD KAMARUZAMAN http://zieraberkalam.blogspot.com/

blupb. . blupb

get this widget

always cOunt my age

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, 6 March 2012

gOing 4 hOli in MELAKA


hyeehyee, huiihuii geng,.
lame nyer xjmpa kOrang kan.. sO hOws day? huhu.. chill kan! sO am cik zira jugak.. hahah
hahah.. ermm, ni entry pertama cik zira untuk dis mOnth. 
lame xmenaip rase lenguh dah tangan nih.. huhu... 
Okey, back2 da entry keyhh.. 
bulan yg ditunggu-tunggu & di nanti-nantikan..
yehaaaaaa....!!!
HOLIDAYYYYYYYYY!!! feewwiiittt... 
cik zira n frenz2 yg laen da plan nak g bercuti dis cuti skOlah nih.
hehe... budak2 skOlah y bercuti kite pun sebOk
nak bercuti sama ea..
huhu... meriahnyer die... 
kali ni cik zira pegi hOliday dgn BFF's cik zira dunia akhirat yakni
cik sri syafiqah, cik dieyla, mister shahir bahar n mmber2 diOrang.
sOunds like bestkan? haha..tp mmg bestpun cik zira rase.
sbb kitaOrg dah rancang sumer dah perjalanan kitaOrg. cuma skang nih tengah tunggu masa je nak gerak.
start bertOlak hari sabtu bersamaan dgn 10hb march ke kOta MELAKA.
macam tak sabar lak nak pegi.
hahaha... MELAKA wait fOr cik zira k! heheh
sO if kOrang nak tengOk happy ke tak cik zira kat sane nnti.
sama2 menunggu ea.. entry seterusnya akan menyusul bersama2 dengan picture2 cik zira n BFF cik zira..
heheh... jangan lupa singgah plak tw.!! heheh

2 comments:

gOing 4 hOli in MELAKA


hyeehyee, huiihuii geng,.
lame nyer xjmpa kOrang kan.. sO hOws day? huhu.. chill kan! sO am cik zira jugak.. hahah
hahah.. ermm, ni entry pertama cik zira untuk dis mOnth. 
lame xmenaip rase lenguh dah tangan nih.. huhu... 
Okey, back2 da entry keyhh.. 
bulan yg ditunggu-tunggu & di nanti-nantikan..
yehaaaaaa....!!!
HOLIDAYYYYYYYYY!!! feewwiiittt... 
cik zira n frenz2 yg laen da plan nak g bercuti dis cuti skOlah nih.
hehe... budak2 skOlah y bercuti kite pun sebOk
nak bercuti sama ea..
huhu... meriahnyer die... 
kali ni cik zira pegi hOliday dgn BFF's cik zira dunia akhirat yakni
cik sri syafiqah, cik dieyla, mister shahir bahar n mmber2 diOrang.
sOunds like bestkan? haha..tp mmg bestpun cik zira rase.
sbb kitaOrg dah rancang sumer dah perjalanan kitaOrg. cuma skang nih tengah tunggu masa je nak gerak.
start bertOlak hari sabtu bersamaan dgn 10hb march ke kOta MELAKA.
macam tak sabar lak nak pegi.
hahaha... MELAKA wait fOr cik zira k! heheh
sO if kOrang nak tengOk happy ke tak cik zira kat sane nnti.
sama2 menunggu ea.. entry seterusnya akan menyusul bersama2 dengan picture2 cik zira n BFF cik zira..
heheh... jangan lupa singgah plak tw.!! heheh

2 comments: