Blogger Backgrounds
NURUL AZIRA FAUZIANIE BT MOHD KAMARUZAMAN http://zieraberkalam.blogspot.com/

blupb. . blupb

get this widget

always cOunt my age

Daisypath Happy Birthday tickers

Sunday, 26 February 2012

adnan sempit 2 & lucky draw GTMAX




hye evelibadi.. blOgger2 tersayunk..huhu... sehat ke di hujung minggu nih? lepak manneee? heheh.. klu tnya cik ziera dah cOnfirm2 lah sentiase sehat alhamdulillah..hehe..
Okey, cik ziera nak stOry lah kan benda y terjadi kt cik ziera dis weekend.. huhu.. bOley di katakan best jugaklah even pd kOrang2 mungkin biase2 je.. hehe.. weekend ni cik ziera habiskan dgn berjalan je..huh... sabtu a.k.a smalam (25 februari) cik ziera g MidValley.. jln2 kt ctu smbil2 nak tgOk wayang. tp niat cik ziera kalau bOleh tak naklah tengok citer melayu.bukan sbb ta nak sokong industri melayu. di sebabkan sokonglah cik ziera tak nak tengok citer2 melayu sbb nnti bile dah keluar CD nyer bOleh lah beli n tengok puas2.tp make sure kan CD yg kOrang beli tu Original k.bukan spicy.. hehehe.. sO memang kalau sebelOm ni just layan citer2 Omputeh jelah kan. hindustan Or tamil mmg tak lah. huhu.. but, smalam sbb takde citer sgt yg nak di tengoknyer sO terpakse jugak tengok citer ADNAN SEMPIT 2 tu. yg paling bestnyer cik ziera nak thumbs up lelame sgt2. sbb citer nyer memang2 berbalOi utk di tOntOn. hehe.. happening  sesangat2. berbalOi sgt even terpakse ambik seat kt depan skali.sakit matO2 den huhh.. haha.. scene yg paling best bile tgOk si bOby (alOng) lipat mOtOr dgn awek (yg dlm gmbr kedua. xtahu nape ape) tu... terrer gillllllllller awek tu lipat mOtOr.. hehehe.. tabik spring lah kakak!!hehe... kalau kOrang xcaya kOrang g lah tengOk sdri k.. tp y bOley cik ziera describe kt sini citer tu mmg betOl2 best giler. cOnfirm pasni beli CD lak.. huhu..nnti tengoklah ea..
then untuk hari ni lak, cik ziera n family makcik cik ziera g kt shah alam sbb ada lucky draw kt GT MAX. hehe..ramai sgt2 Org kt ctu. dari yg baby kecik2 smpailah makcik2 pakcik2 yg dah tua tuh. axtually cik ziera xsuke event2 camtu. even happening ke ape ke tp yg pasti it make me feel fening k.. huhu... pegipun sbb uncle cik ziera ada numbOr cabutan bertuah nyer.sO layan kan jelah.tp best gak sbb dpt surprise at da same time..surprisenyer kene tunggu next week k. and ada kene ngenanyer di antara lucky draw n surprise minggu depan nnti.. huhu.. sO wait k.. after balik dri lucky draw cik ziera n family lepak kt tescO extra shah alam. nak g sacc mall xtually, tp tengok ada wedding exhibitiOn sO trus menukar arah laluan.. huhu.. ramai sgt Org kt stu smpaikan nak park kretapun xde.. heheh.. lepak kt tescO n beli nOvel M.A.I.D.. huhu.. mcm best je cternyer. tp kene baca habis dulu bru boley describe best ke x. hehhe... k lah cik ziera nak sambOng baca nOvel k.. bubyee..
c u Olz in da next entry.. lOtOflOvefrOmCikZiera

2 comments:

  1. kedua2 flem ni pown best yg baru2 ni adnn smpit kelaka tp yg xbestnya cpt sgt cd dye kua..hai my name nida jom kongsi maklumat kt blog,view lh sy pnya blog tq :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...sori nida ann sbb mmg betol2 lambt reply u punyer komen..sbb i jrg bukak.bukak2 k=juz untuk post entry mcm tu je..hehhe..sori k..

      Delete

adnan sempit 2 & lucky draw GTMAX




hye evelibadi.. blOgger2 tersayunk..huhu... sehat ke di hujung minggu nih? lepak manneee? heheh.. klu tnya cik ziera dah cOnfirm2 lah sentiase sehat alhamdulillah..hehe..
Okey, cik ziera nak stOry lah kan benda y terjadi kt cik ziera dis weekend.. huhu.. bOley di katakan best jugaklah even pd kOrang2 mungkin biase2 je.. hehe.. weekend ni cik ziera habiskan dgn berjalan je..huh... sabtu a.k.a smalam (25 februari) cik ziera g MidValley.. jln2 kt ctu smbil2 nak tgOk wayang. tp niat cik ziera kalau bOleh tak naklah tengok citer melayu.bukan sbb ta nak sokong industri melayu. di sebabkan sokonglah cik ziera tak nak tengok citer2 melayu sbb nnti bile dah keluar CD nyer bOleh lah beli n tengok puas2.tp make sure kan CD yg kOrang beli tu Original k.bukan spicy.. hehehe.. sO memang kalau sebelOm ni just layan citer2 Omputeh jelah kan. hindustan Or tamil mmg tak lah. huhu.. but, smalam sbb takde citer sgt yg nak di tengoknyer sO terpakse jugak tengok citer ADNAN SEMPIT 2 tu. yg paling bestnyer cik ziera nak thumbs up lelame sgt2. sbb citer nyer memang2 berbalOi utk di tOntOn. hehe.. happening  sesangat2. berbalOi sgt even terpakse ambik seat kt depan skali.sakit matO2 den huhh.. haha.. scene yg paling best bile tgOk si bOby (alOng) lipat mOtOr dgn awek (yg dlm gmbr kedua. xtahu nape ape) tu... terrer gillllllllller awek tu lipat mOtOr.. hehehe.. tabik spring lah kakak!!hehe... kalau kOrang xcaya kOrang g lah tengOk sdri k.. tp y bOley cik ziera describe kt sini citer tu mmg betOl2 best giler. cOnfirm pasni beli CD lak.. huhu..nnti tengoklah ea..
then untuk hari ni lak, cik ziera n family makcik cik ziera g kt shah alam sbb ada lucky draw kt GT MAX. hehe..ramai sgt2 Org kt ctu. dari yg baby kecik2 smpailah makcik2 pakcik2 yg dah tua tuh. axtually cik ziera xsuke event2 camtu. even happening ke ape ke tp yg pasti it make me feel fening k.. huhu... pegipun sbb uncle cik ziera ada numbOr cabutan bertuah nyer.sO layan kan jelah.tp best gak sbb dpt surprise at da same time..surprisenyer kene tunggu next week k. and ada kene ngenanyer di antara lucky draw n surprise minggu depan nnti.. huhu.. sO wait k.. after balik dri lucky draw cik ziera n family lepak kt tescO extra shah alam. nak g sacc mall xtually, tp tengok ada wedding exhibitiOn sO trus menukar arah laluan.. huhu.. ramai sgt Org kt stu smpaikan nak park kretapun xde.. heheh.. lepak kt tescO n beli nOvel M.A.I.D.. huhu.. mcm best je cternyer. tp kene baca habis dulu bru boley describe best ke x. hehhe... k lah cik ziera nak sambOng baca nOvel k.. bubyee..
c u Olz in da next entry.. lOtOflOvefrOmCikZiera

2 comments:

  1. kedua2 flem ni pown best yg baru2 ni adnn smpit kelaka tp yg xbestnya cpt sgt cd dye kua..hai my name nida jom kongsi maklumat kt blog,view lh sy pnya blog tq :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...sori nida ann sbb mmg betol2 lambt reply u punyer komen..sbb i jrg bukak.bukak2 k=juz untuk post entry mcm tu je..hehhe..sori k..

      Delete