Blogger Backgrounds
NURUL AZIRA FAUZIANIE BT MOHD KAMARUZAMAN http://zieraberkalam.blogspot.com/

blupb. . blupb

get this widget

always cOunt my age

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, 25 June 2012

seindah masjid kristal


KT here we come..huhu











haiiii,dah lame xupdate blog kan..dah bersarang sgt2 dah rasenyer blog nih..huhuhu..
meh nak update buleh spuko entry baru nih..
moment nihnaxtually dah sebulan yg lepas tp cik zira xkiea,cik zira nak update jgx nak update jgx..hehehe...jom3!! cekeydautt..huhuhu
moment nih cuma moment cik zira an MIS cik zira je.kitaorg g jalan2 melanconglah kononnyer. pdhal bukan nyer jaoh manepun kan..hehehe.. kat kuala terengganu tu je pun..hehe..
pegi KT pun kitaorg balik hari..hehe.nak g lame2 xblh,nnti bajet lari.
bak kata MIS kite melancong dekat2 jelah dulu erk. nnti after kawin blhlah nak g parispun..
waaaaahhhhhh....bestnyer. insyaAllah.(dlm hati berbunga2). :
planning first nak g dungun.tp bile pikirkan mase tu xpanjang n terlalu singkat so we'vedecide ke kuala terengganu je.xdelah jaoh sgt..hehehe... mostly having fun when together2 an MIS.. dgn dia yg suka menyakat cik zira always make cik zira xtahan gelak je dgn die..hehehe.. takpelah..happy ade dia.nak nangispun xjd kalau dah kene kacau dgn die.hehehe..
jgn jeles erk dgn snap2 kitaorg kt sane walaupun cik zira tahu xde sbb untuk korang jeles..hehehe..ape y cik zira melalut ni pun xtahulah..almaklumlah terlampau byak sgt idea sbb tu blog pun dah lame xde entry baru.. hehehe

No comments:

Post a Comment

seindah masjid kristal


KT here we come..huhu











haiiii,dah lame xupdate blog kan..dah bersarang sgt2 dah rasenyer blog nih..huhuhu..
meh nak update buleh spuko entry baru nih..
moment nihnaxtually dah sebulan yg lepas tp cik zira xkiea,cik zira nak update jgx nak update jgx..hehehe...jom3!! cekeydautt..huhuhu
moment nih cuma moment cik zira an MIS cik zira je.kitaorg g jalan2 melanconglah kononnyer. pdhal bukan nyer jaoh manepun kan..hehehe.. kat kuala terengganu tu je pun..hehe..
pegi KT pun kitaorg balik hari..hehe.nak g lame2 xblh,nnti bajet lari.
bak kata MIS kite melancong dekat2 jelah dulu erk. nnti after kawin blhlah nak g parispun..
waaaaahhhhhh....bestnyer. insyaAllah.(dlm hati berbunga2). :
planning first nak g dungun.tp bile pikirkan mase tu xpanjang n terlalu singkat so we'vedecide ke kuala terengganu je.xdelah jaoh sgt..hehehe... mostly having fun when together2 an MIS.. dgn dia yg suka menyakat cik zira always make cik zira xtahan gelak je dgn die..hehehe.. takpelah..happy ade dia.nak nangispun xjd kalau dah kene kacau dgn die.hehehe..
jgn jeles erk dgn snap2 kitaorg kt sane walaupun cik zira tahu xde sbb untuk korang jeles..hehehe..ape y cik zira melalut ni pun xtahulah..almaklumlah terlampau byak sgt idea sbb tu blog pun dah lame xde entry baru.. hehehe

No comments:

Post a Comment