Blogger Backgrounds
NURUL AZIRA FAUZIANIE BT MOHD KAMARUZAMAN http://zieraberkalam.blogspot.com/

blupb. . blupb

get this widget

always cOunt my age

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, 25 June 2012

countdown for ramadhan


tung tang tung tang.. dah nak masok bulan ramadhan kan.alhamdulillah.pasti u ollz sumer tgh buat preparation untuk puasa nnti kan. n x lupe jugax untuk raya nnti.hehe.. so mcm mane bg kakak2 kite yg kat luar sane tu puase nyer dah ganti ke blom?Hehe..ingat wajib tau menggantikan puasa tu. cewaahhh! beria je tanya orang kan, diri sendiri macam mana pulak.. ehem2, in progress.huhu..
hehe..alhamdulillah cik zira xsabar rasenyer nak menunggukan kedatangan bulan yang penuh dengan barakah nih. ealah,xsabar nak kejar semua amalan dan kebaikan yg di janjikan dengan gandaan pahala. sape lah tak nak kan. lgpun cume ade sekali je setiap tahun.so, why not untuk kita upload pahala bnyak2 kat bulan ni nnti.
and alhamdulillah jugax sbb puasa dan raya cik zira tahun ni akn jd bermakna dari tahun2 sblom nye. bukannyer tahun2 sebelom ni xbermakna langsung. cume tahun ni berkelebihan sedikitlah dari yg sebelomnya..hehe.. nak tahu tak ape yg bermakna tu?Hehe..just wait and see k.huhu..
waaa,xsabarnyer nak puasa. but, its more quite saddy maddy lah sbb cik zira terpakse untuk berpuasa di perantaun tahun nih. almaklumlah cik zira sekarangkan dah jd org yg berkerjaya.waaaahh! Berkerjayalah sgt.hehehe. takdelah,cume cik zira skang ni kan berada di penang. so kenelah berpuase di sini. and mungkin xde peluang untuk cik zira balik kg di awal bulan ramadhan nnti untuk mengerjakan ibadah puasa cik zira bersama2 dgn family tercinta. i'll going to miss my cooking mok(nenda)..:'(

No comments:

Post a Comment

countdown for ramadhan


tung tang tung tang.. dah nak masok bulan ramadhan kan.alhamdulillah.pasti u ollz sumer tgh buat preparation untuk puasa nnti kan. n x lupe jugax untuk raya nnti.hehe.. so mcm mane bg kakak2 kite yg kat luar sane tu puase nyer dah ganti ke blom?Hehe..ingat wajib tau menggantikan puasa tu. cewaahhh! beria je tanya orang kan, diri sendiri macam mana pulak.. ehem2, in progress.huhu..
hehe..alhamdulillah cik zira xsabar rasenyer nak menunggukan kedatangan bulan yang penuh dengan barakah nih. ealah,xsabar nak kejar semua amalan dan kebaikan yg di janjikan dengan gandaan pahala. sape lah tak nak kan. lgpun cume ade sekali je setiap tahun.so, why not untuk kita upload pahala bnyak2 kat bulan ni nnti.
and alhamdulillah jugax sbb puasa dan raya cik zira tahun ni akn jd bermakna dari tahun2 sblom nye. bukannyer tahun2 sebelom ni xbermakna langsung. cume tahun ni berkelebihan sedikitlah dari yg sebelomnya..hehe.. nak tahu tak ape yg bermakna tu?Hehe..just wait and see k.huhu..
waaa,xsabarnyer nak puasa. but, its more quite saddy maddy lah sbb cik zira terpakse untuk berpuasa di perantaun tahun nih. almaklumlah cik zira sekarangkan dah jd org yg berkerjaya.waaaahh! Berkerjayalah sgt.hehehe. takdelah,cume cik zira skang ni kan berada di penang. so kenelah berpuase di sini. and mungkin xde peluang untuk cik zira balik kg di awal bulan ramadhan nnti untuk mengerjakan ibadah puasa cik zira bersama2 dgn family tercinta. i'll going to miss my cooking mok(nenda)..:'(

No comments:

Post a Comment