Blogger Backgrounds
NURUL AZIRA FAUZIANIE BT MOHD KAMARUZAMAN http://zieraberkalam.blogspot.com/

blupb. . blupb

get this widget

always cOunt my age

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, 17 September 2012

gOOd evening readers! hehe

hai hui hei...hOp! huhuhu.. die dah start nak meragam dah kan cik ziera nih..huhuhu
btw,jari jemari ni tringin lak nak menaip kali nih..alamaklumlah, cik ziera ni gatal Org nyer!!
hahahaha...
ssebenarnya cik ziera skang nih agak boring sgt2.xtahulah nak buat apekt umah ni kan.
Opsss, utuk pengatahuan yg sbnrnyer ade yg xnak ambik tahu pun cik ziera tetap gak nak bagitahu.
cik ziera sebenarnya skang nih ada di puncak alam umah aunt cik ziera.
dtg memang sengaja nak habiskan masa kt sni..hehehe..
taklah..sebenarnya datang sni sbb aunt cik ziera mintak tolong cik ziera jagakan anaknya. untuk beberapa minggu.
jadi babysiter lah cik ziera kan..huhu..takpelah. i lOikeeee!!!heheehehe
sbb tulah bila time cuti2 nih agak boring yg amat.
kebetulan pulak arini kan Malaysia cuti sempena dengan Hari Malaysia.hehehe
dan di sini lak hujan lebat bagaikan tak nak berhenti gayanya nih.huhu
sO, mcm mnelah kami nak keluar dengan keadaan mcm ni kan..hahaha...
tp mase weekend hari tu cik ziera xdelah boring sgt 
sbb dapat kuar jumpa member kesayangan cik ziera.
cik sri syafiqah..ingt lg kan dengan beliau..hehehe..
mmg awesome dpt jumpa dgn cik sri nih.
sbb ade je bnda yg kami akan buat tOgether2 bile keluar..
dan yg paling penting kami SHOPPING!!!!! awesOme kan3?huhuhu
& lg kami nOntOn wayang.. citer nyer SALAM CINTA..best kOwwttt!!huhu
keesokannya pulak cik ziera kluar hang Out dengan family aunt cik ziera.
kami beempat pegi jalan2 pusiang bandar Shah Alam.heheh...kata badaraya dalam taman kan.
mestilah best..hehehe..then aunt cik ziera bawak cik ziera g mkn satey kajang Haji samsuri.
satey yg dah lame cik ziera mengidam nak makan.
aunt vik ziera mmg da bOmb lah kan!! terlalu baik dan prihatin akan kebajikan anak2 sdare nyer..
huhuhu....
& hari yg sama jugak aunt cik ziera belanja cik ziera shOpping agy.
mestilah best..sbb untuk dua hari tu cik ziera asyik shOpping je.
sape xnak kan..pOmpuan mmg xleh lari dari shOpping.betOl x?
sape stuju sila jentik hidung sendiri..hehehe
but tOday is my bOring day..hurmmm...
redhO kan aje!
klu keluar pun mesti xbest sbb hujan kan.
lebih baik cik ziera dok umah dan bertemankan selimut yg hangat.
klu kat kelantan nih rasenya bOring2 macam ni xlekat kt umah cik ziera nih.
starat keta dan ikut tayar nak d bawak ke mane.
huhuhu
waaaaa...bestnyerrrr!! dapat tidur ni syOk nih..huhu..
*tetiba lak rasa ngantOk*
huaaaaa...haa!kan dah menguap.hehehe
apepun semOga hari-hari yg cik ziera hadapi di penuhi dengan barakah dari Nya.
aminnn..
untuk kalian juga cik ziera dOakan perkara yg sama agar hari2 yg dilalui dilimpahkan dengan kerahmatan dari ya Robb!!
dan slalu2 lah dekatkan diri dengan membaca ea.
*saje nak prOmOte nak suh bace entry cikziera kali nih*
huhuhuhu.....


*nilah saya merOnggeng dengan kamera saat kebOsanan..hehehe
btw, dis is my netural beauty title create by Allah.*
syukur Alhamdulillah
=)

No comments:

Post a Comment

gOOd evening readers! hehe

hai hui hei...hOp! huhuhu.. die dah start nak meragam dah kan cik ziera nih..huhuhu
btw,jari jemari ni tringin lak nak menaip kali nih..alamaklumlah, cik ziera ni gatal Org nyer!!
hahahaha...
ssebenarnya cik ziera skang nih agak boring sgt2.xtahulah nak buat apekt umah ni kan.
Opsss, utuk pengatahuan yg sbnrnyer ade yg xnak ambik tahu pun cik ziera tetap gak nak bagitahu.
cik ziera sebenarnya skang nih ada di puncak alam umah aunt cik ziera.
dtg memang sengaja nak habiskan masa kt sni..hehehe..
taklah..sebenarnya datang sni sbb aunt cik ziera mintak tolong cik ziera jagakan anaknya. untuk beberapa minggu.
jadi babysiter lah cik ziera kan..huhu..takpelah. i lOikeeee!!!heheehehe
sbb tulah bila time cuti2 nih agak boring yg amat.
kebetulan pulak arini kan Malaysia cuti sempena dengan Hari Malaysia.hehehe
dan di sini lak hujan lebat bagaikan tak nak berhenti gayanya nih.huhu
sO, mcm mnelah kami nak keluar dengan keadaan mcm ni kan..hahaha...
tp mase weekend hari tu cik ziera xdelah boring sgt 
sbb dapat kuar jumpa member kesayangan cik ziera.
cik sri syafiqah..ingt lg kan dengan beliau..hehehe..
mmg awesome dpt jumpa dgn cik sri nih.
sbb ade je bnda yg kami akan buat tOgether2 bile keluar..
dan yg paling penting kami SHOPPING!!!!! awesOme kan3?huhuhu
& lg kami nOntOn wayang.. citer nyer SALAM CINTA..best kOwwttt!!huhu
keesokannya pulak cik ziera kluar hang Out dengan family aunt cik ziera.
kami beempat pegi jalan2 pusiang bandar Shah Alam.heheh...kata badaraya dalam taman kan.
mestilah best..hehehe..then aunt cik ziera bawak cik ziera g mkn satey kajang Haji samsuri.
satey yg dah lame cik ziera mengidam nak makan.
aunt vik ziera mmg da bOmb lah kan!! terlalu baik dan prihatin akan kebajikan anak2 sdare nyer..
huhuhu....
& hari yg sama jugak aunt cik ziera belanja cik ziera shOpping agy.
mestilah best..sbb untuk dua hari tu cik ziera asyik shOpping je.
sape xnak kan..pOmpuan mmg xleh lari dari shOpping.betOl x?
sape stuju sila jentik hidung sendiri..hehehe
but tOday is my bOring day..hurmmm...
redhO kan aje!
klu keluar pun mesti xbest sbb hujan kan.
lebih baik cik ziera dok umah dan bertemankan selimut yg hangat.
klu kat kelantan nih rasenya bOring2 macam ni xlekat kt umah cik ziera nih.
starat keta dan ikut tayar nak d bawak ke mane.
huhuhu
waaaaa...bestnyerrrr!! dapat tidur ni syOk nih..huhu..
*tetiba lak rasa ngantOk*
huaaaaa...haa!kan dah menguap.hehehe
apepun semOga hari-hari yg cik ziera hadapi di penuhi dengan barakah dari Nya.
aminnn..
untuk kalian juga cik ziera dOakan perkara yg sama agar hari2 yg dilalui dilimpahkan dengan kerahmatan dari ya Robb!!
dan slalu2 lah dekatkan diri dengan membaca ea.
*saje nak prOmOte nak suh bace entry cikziera kali nih*
huhuhuhu.....


*nilah saya merOnggeng dengan kamera saat kebOsanan..hehehe
btw, dis is my netural beauty title create by Allah.*
syukur Alhamdulillah
=)

No comments:

Post a Comment