Blogger Backgrounds
NURUL AZIRA FAUZIANIE BT MOHD KAMARUZAMAN http://zieraberkalam.blogspot.com/

blupb. . blupb

get this widget

always cOunt my age

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, 28 September 2012

nak jadi student balik!..yippiii


yuhhuuuu...buat ape semua tu? haaa..mestilah tegh baca entry zira yg xseberapa ni kan..hehe
baca baca..jangan x baca lak tau. sbb zira pun buat blog ni mmg untuk dekatkan diri kalian2 dengan membaca.hehehe..
membacakan jambatan ilmu!
cewaaaahhh..hehehe
zira ni sebenarnyer bukannyer reti sangatlah kan nak karang2 ayat nih.
tapi bolehlah sekadar nak melalut sakan bagai nak rak.*bukan rak meja ea*
hehehe...tapi alhamdulillah setakat ni nilah entry2 zira yg memuaskan hati zra sdri.
hehehehe...
Okey, sebelOm tu hari ni hari jumaat kan.sO zira harap semOga jumaat kali ni
mendapat barakah untuk redears semua ea.
jumaatkan penghulu segala hari.hehehe
hurmmmm......
tak lama lagi dah nak masuk bulan oktober kan.
dan alhamdulillah di bulan oktober nnti zira akan kembali menjadi pelajar setelah 
beberapa bulan zira tinggalkan dunia kampus.
tapi study kali ni just Only fOr my kemahiran jelahkan.
belajar simple2..
dah lame rasanya xpegang pen and pensil.
bukupun dah jarang nak pegang..ealah asyik pegang nOvel je.
but, starting on oktober zira akan kembali ke alam perkuliahan.
aminnn... alhamdulillah.
akan menuntut lagi ilmu untuk masa depan.
tp, this cOurse just take my 6 month only.
tapi kenapa 6 bulan je?hahaha
haaaaa!!!! mesti rramai yg pelikkan.
ada ke belajar untuk 6 bulan je..hehehe..
sbbnyer zira bukannyer ambik kursus penuhpun.
cuma kursus untuk 6bulan pd 1 subjek je..
hahahaha..
haaaa....subjek ape dan kursus ape tu? mesti rmai yg nak tahu kan.
hehehe... adelaaaaaaa..
nnti dah tiba masenyer zira bagitahu kt sini ea.
hihihi...hehehe..huhuhu
xsabar rasanya nak tuggu oktober nih..eeeeeeee.

 ^_^
adiOsss!!

No comments:

Post a Comment

nak jadi student balik!..yippiii


yuhhuuuu...buat ape semua tu? haaa..mestilah tegh baca entry zira yg xseberapa ni kan..hehe
baca baca..jangan x baca lak tau. sbb zira pun buat blog ni mmg untuk dekatkan diri kalian2 dengan membaca.hehehe..
membacakan jambatan ilmu!
cewaaaahhh..hehehe
zira ni sebenarnyer bukannyer reti sangatlah kan nak karang2 ayat nih.
tapi bolehlah sekadar nak melalut sakan bagai nak rak.*bukan rak meja ea*
hehehe...tapi alhamdulillah setakat ni nilah entry2 zira yg memuaskan hati zra sdri.
hehehehe...
Okey, sebelOm tu hari ni hari jumaat kan.sO zira harap semOga jumaat kali ni
mendapat barakah untuk redears semua ea.
jumaatkan penghulu segala hari.hehehe
hurmmmm......
tak lama lagi dah nak masuk bulan oktober kan.
dan alhamdulillah di bulan oktober nnti zira akan kembali menjadi pelajar setelah 
beberapa bulan zira tinggalkan dunia kampus.
tapi study kali ni just Only fOr my kemahiran jelahkan.
belajar simple2..
dah lame rasanya xpegang pen and pensil.
bukupun dah jarang nak pegang..ealah asyik pegang nOvel je.
but, starting on oktober zira akan kembali ke alam perkuliahan.
aminnn... alhamdulillah.
akan menuntut lagi ilmu untuk masa depan.
tp, this cOurse just take my 6 month only.
tapi kenapa 6 bulan je?hahaha
haaaaa!!!! mesti rramai yg pelikkan.
ada ke belajar untuk 6 bulan je..hehehe..
sbbnyer zira bukannyer ambik kursus penuhpun.
cuma kursus untuk 6bulan pd 1 subjek je..
hahahaha..
haaaa....subjek ape dan kursus ape tu? mesti rmai yg nak tahu kan.
hehehe... adelaaaaaaa..
nnti dah tiba masenyer zira bagitahu kt sini ea.
hihihi...hehehe..huhuhu
xsabar rasanya nak tuggu oktober nih..eeeeeeee.

 ^_^
adiOsss!!

No comments:

Post a Comment