Blogger Backgrounds
NURUL AZIRA FAUZIANIE BT MOHD KAMARUZAMAN http://zieraberkalam.blogspot.com/

blupb. . blupb

get this widget

always cOunt my age

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, 19 February 2013

saya pelajar fotografi iklan

 
hyeeee guysssssss!! 
lame xjumpa kan..
cik zira mmg sengaja pun nak menyepi lelame
nak bg korang rindu-rinduan..hehehe
*wat muka malu-malu*
heheh.. ok.
skang da masuk tahun 2013 kan,
sO, untuk tahun ni cik zira tak posting posting lg.
jadiii..meh nak psting posting skit nih..huhu
kali ni nak ceritalah..
yang skng ni azirafauzianie bergelar sebgai student fotografi komersial iklan.
kelas yang agak happening dari yang sebelomnya.
sbb kelas iklan kali ni mempunyai ramai studentnyer
hahaha(skema sungguh ayat itu kan)
macam2 ragam yang ada lam kelas nih
sampaikan cik zirapun da berperangai ala kebudak budakkan.
hahahaha... 
dalam kelas ni dapat tambahkan lg kawan2 cik zira.
hehehe.
nak tahu prangai-prangai budak2 kelas cik zira tak?
nak tahu datanglah kelas fotografi iklan cik zira sdri.!! hehehe
masok kelas ni yg mne tak biasa confirm keluar sakit kepala
sbb gelak xsudah-sudah.
kelas cik zira ni ibarat masuk funfair.
sO, cik zira cadangkan JANGAN MASUK!! 
hahahaha
see yaaaa...DAAAAAAAAAA


saya pelajar fotografi iklan..hehe..peace yawwww

geng 2 iklan.. ni xsamapi suku agy.. baru beberapa je..hahaha

1 comment:

  1. yoyoyo....thanks a lot... for your teaching.....mememg pun budok klas ni crazy2 belako .....but we enjoy.......

    ReplyDelete

saya pelajar fotografi iklan

 
hyeeee guysssssss!! 
lame xjumpa kan..
cik zira mmg sengaja pun nak menyepi lelame
nak bg korang rindu-rinduan..hehehe
*wat muka malu-malu*
heheh.. ok.
skang da masuk tahun 2013 kan,
sO, untuk tahun ni cik zira tak posting posting lg.
jadiii..meh nak psting posting skit nih..huhu
kali ni nak ceritalah..
yang skng ni azirafauzianie bergelar sebgai student fotografi komersial iklan.
kelas yang agak happening dari yang sebelomnya.
sbb kelas iklan kali ni mempunyai ramai studentnyer
hahaha(skema sungguh ayat itu kan)
macam2 ragam yang ada lam kelas nih
sampaikan cik zirapun da berperangai ala kebudak budakkan.
hahahaha... 
dalam kelas ni dapat tambahkan lg kawan2 cik zira.
hehehe.
nak tahu prangai-prangai budak2 kelas cik zira tak?
nak tahu datanglah kelas fotografi iklan cik zira sdri.!! hehehe
masok kelas ni yg mne tak biasa confirm keluar sakit kepala
sbb gelak xsudah-sudah.
kelas cik zira ni ibarat masuk funfair.
sO, cik zira cadangkan JANGAN MASUK!! 
hahahaha
see yaaaa...DAAAAAAAAAA


saya pelajar fotografi iklan..hehe..peace yawwww

geng 2 iklan.. ni xsamapi suku agy.. baru beberapa je..hahaha

1 comment:

  1. yoyoyo....thanks a lot... for your teaching.....mememg pun budok klas ni crazy2 belako .....but we enjoy.......

    ReplyDelete