Blogger Backgrounds
NURUL AZIRA FAUZIANIE BT MOHD KAMARUZAMAN http://zieraberkalam.blogspot.com/

blupb. . blupb

get this widget

always cOunt my age

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, 27 November 2012

sweet-sweet dalam kelas

Assalamualaikum....
anybody hOme right nOw? ermmm... 
ok, i can see semua tengah buat muka sikalang ini. hahaha..
alaaaa.... I dont care pun. fullstOp.
hehehe..
actually memang tak tahu apa pun nak post sebenarnyer ni.
dah kebetulan tak de buat apa kt dalam kelas.
tiba-tiba dengan tidak akan kesengajaannya teringatkan akan diriku akan blOg yg makin makin makin dan makin bersarang melebihi dari sarang labah-labah nih.hehehe
lame tak menaip kt keybOard secara laju-laju.
practise menaip balik.
hahahaha.. *gelak tutup mulut secara malu2 and pandang bawah*
adoiiii...nape takde idea tetiba nih!! ermmm..
*tOngkat dagu*
ok... dalam kelas tengok bebudak nih siapkan kerja yg tak di buat
hahahah...kesian.
untOnglah i ni rajin skit.
siap awal dan kemas.hahaha
*maaf kawan2 suntingan*
mehlah i nak citer pasal pengalaman i dlm klas fotografi komersial nih.
best sgt..sgt2 awesome.
belajar sekarang jaoh beza sangat2 dengan belajar yg sebelomnyer.
santai, happening and yg penting siap boley online agy
tu yg TERPENTING tu.hahaha
*tabik hormat kt encik ridzwan (my lect) sambil senyum semanis-manisnya*
heheheheh
belajar fotografi mmg kegemaran i ok..
bukan paksaan bukan mainan semata2 ok.
walaupun belajar di KOLEJ jerrrrr.
tu sumer tak penting tp yg PENTING ilmu itu yg UTAMA.
bg i blaja kt mana-manapun sama je.
ILMU yg bermafaat tu yg harus di cari.
belajarlah kt IPTA/S tinggi-tinggipun tapi klu tidak beramal dengan ilmu baik tak payah belajar.
prabih duik mok pok jah!!(pelat klatey skitt)
hahaha...
kenapa saya tegas sebegini. mengalahkan ahli politik nih gayanya.
heheeh..ok2..kite rilex2 je k..
peace!!*wat muka comel depan pc dgn dua jari di pipi*
hahahaha
dalam kelas ni ramai i jumpa kawan2 yg cool n sporting.
best sgt.. *thumbs up kt korang lah..muahhh*
walaupun masa pembelajaran yg singkat tapi pengalaman dgn korang sgt sweet-sweet gituu.
huhuh
tambah pula dengan lect yg sporting satu kepala dan berjiwa remaja.
*thumbs up tinggi2 kt en.ridz jugekkk*
nnti ada masa i upload pic muka2 tak semonggah bebudak i dalam kls ni ok..hehe
ok..i rasa done samapi sni jelah dulu lalutan dan bebelan i untuk kali ni.
i pun nak get ready untuk pulang.
hehehe...
ada masa nnti i melalut lg k.
i xkiralah u Olzz sumer nak baca ke tak entry i.
yg penting i post something kt cni kt blog senderian berhad i.
klu bukan i yg posting2 nih sape lg yg nak posting2 kan.
bersyukurlah sbb ada orang macam i ni yg memantapkan lg ilmu pembacaan u Olzz..
hehehehe... *gurau2 je k.tak mo terasa2.tak mo tak mo tak mo*
k bubye dearest readers yg comel2 & encem2 tuu muah2..




No comments:

Post a Comment

sweet-sweet dalam kelas

Assalamualaikum....
anybody hOme right nOw? ermmm... 
ok, i can see semua tengah buat muka sikalang ini. hahaha..
alaaaa.... I dont care pun. fullstOp.
hehehe..
actually memang tak tahu apa pun nak post sebenarnyer ni.
dah kebetulan tak de buat apa kt dalam kelas.
tiba-tiba dengan tidak akan kesengajaannya teringatkan akan diriku akan blOg yg makin makin makin dan makin bersarang melebihi dari sarang labah-labah nih.hehehe
lame tak menaip kt keybOard secara laju-laju.
practise menaip balik.
hahahaha.. *gelak tutup mulut secara malu2 and pandang bawah*
adoiiii...nape takde idea tetiba nih!! ermmm..
*tOngkat dagu*
ok... dalam kelas tengok bebudak nih siapkan kerja yg tak di buat
hahahah...kesian.
untOnglah i ni rajin skit.
siap awal dan kemas.hahaha
*maaf kawan2 suntingan*
mehlah i nak citer pasal pengalaman i dlm klas fotografi komersial nih.
best sgt..sgt2 awesome.
belajar sekarang jaoh beza sangat2 dengan belajar yg sebelomnyer.
santai, happening and yg penting siap boley online agy
tu yg TERPENTING tu.hahaha
*tabik hormat kt encik ridzwan (my lect) sambil senyum semanis-manisnya*
heheheheh
belajar fotografi mmg kegemaran i ok..
bukan paksaan bukan mainan semata2 ok.
walaupun belajar di KOLEJ jerrrrr.
tu sumer tak penting tp yg PENTING ilmu itu yg UTAMA.
bg i blaja kt mana-manapun sama je.
ILMU yg bermafaat tu yg harus di cari.
belajarlah kt IPTA/S tinggi-tinggipun tapi klu tidak beramal dengan ilmu baik tak payah belajar.
prabih duik mok pok jah!!(pelat klatey skitt)
hahaha...
kenapa saya tegas sebegini. mengalahkan ahli politik nih gayanya.
heheeh..ok2..kite rilex2 je k..
peace!!*wat muka comel depan pc dgn dua jari di pipi*
hahahaha
dalam kelas ni ramai i jumpa kawan2 yg cool n sporting.
best sgt.. *thumbs up kt korang lah..muahhh*
walaupun masa pembelajaran yg singkat tapi pengalaman dgn korang sgt sweet-sweet gituu.
huhuh
tambah pula dengan lect yg sporting satu kepala dan berjiwa remaja.
*thumbs up tinggi2 kt en.ridz jugekkk*
nnti ada masa i upload pic muka2 tak semonggah bebudak i dalam kls ni ok..hehe
ok..i rasa done samapi sni jelah dulu lalutan dan bebelan i untuk kali ni.
i pun nak get ready untuk pulang.
hehehe...
ada masa nnti i melalut lg k.
i xkiralah u Olzz sumer nak baca ke tak entry i.
yg penting i post something kt cni kt blog senderian berhad i.
klu bukan i yg posting2 nih sape lg yg nak posting2 kan.
bersyukurlah sbb ada orang macam i ni yg memantapkan lg ilmu pembacaan u Olzz..
hehehehe... *gurau2 je k.tak mo terasa2.tak mo tak mo tak mo*
k bubye dearest readers yg comel2 & encem2 tuu muah2..




No comments:

Post a Comment