Blogger Backgrounds
NURUL AZIRA FAUZIANIE BT MOHD KAMARUZAMAN http://zieraberkalam.blogspot.com/

blupb. . blupb

get this widget

always cOunt my age

Daisypath Happy Birthday tickers

Sunday, 19 February 2012

wekend On february


hai guyssssss?? hehehe...
dis time cik zira nak stOry bOut wekend cik zira.
xkesahlah kOrang na dgr ke x..heheh
eheh,silap lak... tak kesahlah kOrang nak bace entry cik zira kali ni ke x
y penting cik zira nak kOngsi wekend cik zira an kOrang sumer..
huhu... btw, nak tnya dulu cm mane dgn wekend kOrang sumer..
mesti lg hapening dri cik zira kan..
klu wekend cik zira takdelah nak hapening manepun. cuma biase2 je
cik zira cuma saja nak tmbhkna entry kt blOg ni je
kata "typing diary" kan
hahaha...(perli diri sdri nampak) ngeengee....
Okeylah, back 2 stOry k.. huhu
bermulanya pada hari sabtu aritu,cik zira ingatkan
cik zira cuma lepak kt umah je, walhal dari hari jumaat lagi cik ziradah diberi tau
Oleh aunt cik zira (che dah) yg kitaOrng sumer kene dinner kt luar esOk(sabtu)
tp cik zira lupa pasal tu n cik zira sndri xtahu dinner tu untuk ape sebenarnyer..
hehehe... 
esOknyer, barulah bile time2 nak pergi 2 ape lg kalutlah nak siap bile aunt cik zira xtnya xnak pegi ke?
pelik gak dgn muka mamainyer siap bOleh tidO lg sebelOm tu.
upenyer nak kene bersiap pegi dinner tu.. hehehe.. segan gak an aunt cik zira tu..
hehehe...
ape agy, wat muka slame depan die patu senyumm meleret.. 
tak pasal2 kene pukul yg rasanya tak macam kene pukul dgn aunt cik zira.
hahaha...tulah sape suh buat2 lupa lagi... ngeengee
after dah siap kitaOrg trus gerak ke pOrt klang sbbnyer dinner d buat kt sane.
malam tu makan seafOOd lah kitaOrg. ape y di makan sumernya lauk2 je
nasi sejemput je makan.. hahaha... n upenyer dinner tu sbnrnyer dinner untuk sambut anniversary aunt n uncle cik zira yg ke 15 taOn.. hehehe
pappeun " happy anniversary ke 15 chedah n chedin"
klu tau awal2 dah belikan hadiah dah... hahahaha
sOri cik zira xde gmbr nak letak sbbnyer mmg xambik gmbrpun kt sane. pegi hanya untuk makan bak kata uncle cik zira (che din)
then,keesOkkannyer pulak cik zira meet2 my ummi cik zira kt KL sentral.
pastu bawak ummi pegi petaling jaya sebab ummi cikzira ada hal kat sane.. heheh..
happy gak jumpa ummi sbbnyer da lame x jmpakan.
hilang rindu cik zira kt family yg lain bile ummi citer pasal adik2 cik zira kt sane..
waaaa.... k.lOng miss giler2 kt sumer adik2
heheheh
Over x?? hehehehehe 
after dah anta my ummi kt petaling jaya cik zira dgn aunt n uncle cik zira 
gerak 2 shah alam balik. terpakse tinggalkan ummi kt sane dgn kawan die..
pastu cik zira pegi Giant shah alam. cari barang ckit. 
n cik zira masOk MPH cri buku2 ilmu. waaaa... 
biaselah nak tmbahkan ilmu di dada..
ngeengee~~
kurang tak kurang dalam 3 buku ade lah cik zira bedal smalam.
xtahulah boleh abiskan ke x?
errmmm...sejak bile jd warga sukakan membaca nih? hehehe...
takpelah, membacakan jambatan ilmu.. hehehe...
okey, untuk satu minggu kene habisan 1 buku.
sO cikzira ada 3 minggu untuk habiskan sumernyer sebelOm cik zira jdikan buku2 ni berhabOk..
hahahaha... kira Okeylah tu sbb dah abis baca dah!
 Okeylah, cik zira nak mulakan Opesari habiskan buku yg d beli smalam..
kata nak jd usahawan Online!! ngeengee..
ada kaitan ke?
hurmm..mestilah ada..hehehe...

No comments:

Post a Comment

wekend On february


hai guyssssss?? hehehe...
dis time cik zira nak stOry bOut wekend cik zira.
xkesahlah kOrang na dgr ke x..heheh
eheh,silap lak... tak kesahlah kOrang nak bace entry cik zira kali ni ke x
y penting cik zira nak kOngsi wekend cik zira an kOrang sumer..
huhu... btw, nak tnya dulu cm mane dgn wekend kOrang sumer..
mesti lg hapening dri cik zira kan..
klu wekend cik zira takdelah nak hapening manepun. cuma biase2 je
cik zira cuma saja nak tmbhkna entry kt blOg ni je
kata "typing diary" kan
hahaha...(perli diri sdri nampak) ngeengee....
Okeylah, back 2 stOry k.. huhu
bermulanya pada hari sabtu aritu,cik zira ingatkan
cik zira cuma lepak kt umah je, walhal dari hari jumaat lagi cik ziradah diberi tau
Oleh aunt cik zira (che dah) yg kitaOrng sumer kene dinner kt luar esOk(sabtu)
tp cik zira lupa pasal tu n cik zira sndri xtahu dinner tu untuk ape sebenarnyer..
hehehe... 
esOknyer, barulah bile time2 nak pergi 2 ape lg kalutlah nak siap bile aunt cik zira xtnya xnak pegi ke?
pelik gak dgn muka mamainyer siap bOleh tidO lg sebelOm tu.
upenyer nak kene bersiap pegi dinner tu.. hehehe.. segan gak an aunt cik zira tu..
hehehe...
ape agy, wat muka slame depan die patu senyumm meleret.. 
tak pasal2 kene pukul yg rasanya tak macam kene pukul dgn aunt cik zira.
hahaha...tulah sape suh buat2 lupa lagi... ngeengee
after dah siap kitaOrg trus gerak ke pOrt klang sbbnyer dinner d buat kt sane.
malam tu makan seafOOd lah kitaOrg. ape y di makan sumernya lauk2 je
nasi sejemput je makan.. hahaha... n upenyer dinner tu sbnrnyer dinner untuk sambut anniversary aunt n uncle cik zira yg ke 15 taOn.. hehehe
pappeun " happy anniversary ke 15 chedah n chedin"
klu tau awal2 dah belikan hadiah dah... hahahaha
sOri cik zira xde gmbr nak letak sbbnyer mmg xambik gmbrpun kt sane. pegi hanya untuk makan bak kata uncle cik zira (che din)
then,keesOkkannyer pulak cik zira meet2 my ummi cik zira kt KL sentral.
pastu bawak ummi pegi petaling jaya sebab ummi cikzira ada hal kat sane.. heheh..
happy gak jumpa ummi sbbnyer da lame x jmpakan.
hilang rindu cik zira kt family yg lain bile ummi citer pasal adik2 cik zira kt sane..
waaaa.... k.lOng miss giler2 kt sumer adik2
heheheh
Over x?? hehehehehe 
after dah anta my ummi kt petaling jaya cik zira dgn aunt n uncle cik zira 
gerak 2 shah alam balik. terpakse tinggalkan ummi kt sane dgn kawan die..
pastu cik zira pegi Giant shah alam. cari barang ckit. 
n cik zira masOk MPH cri buku2 ilmu. waaaa... 
biaselah nak tmbahkan ilmu di dada..
ngeengee~~
kurang tak kurang dalam 3 buku ade lah cik zira bedal smalam.
xtahulah boleh abiskan ke x?
errmmm...sejak bile jd warga sukakan membaca nih? hehehe...
takpelah, membacakan jambatan ilmu.. hehehe...
okey, untuk satu minggu kene habisan 1 buku.
sO cikzira ada 3 minggu untuk habiskan sumernyer sebelOm cik zira jdikan buku2 ni berhabOk..
hahahaha... kira Okeylah tu sbb dah abis baca dah!
 Okeylah, cik zira nak mulakan Opesari habiskan buku yg d beli smalam..
kata nak jd usahawan Online!! ngeengee..
ada kaitan ke?
hurmm..mestilah ada..hehehe...

No comments:

Post a Comment