Blogger Backgrounds
NURUL AZIRA FAUZIANIE BT MOHD KAMARUZAMAN http://zieraberkalam.blogspot.com/

blupb. . blupb

get this widget

always cOunt my age

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, 23 February 2012

friends . . lOve




hyee... feel free 4 a while ok? hehe.. day Of friday yg begitu menyenangkan n damai. mOga barakah hari segala penghulu ini pada semua kaum muslimin n muslimat. salam jumaat! hehehe... 
hurmmm... semua ada kawan kan? hehe, sO am I.. tak kiralah kawan suka atau kawan duka. hehe.. kawan nyata ataupun kawan alam maya.. semuanyer kawan. dan musuhpun kite boleh jadikan kawan. skOp bagi 'kawan' ni luas sangat2. 
bila zaman skolah dulu2 kawan2 dekat2 je kan.. arOund the school je..tapi bile dah meningkat besar nih tmbah2 dgn dah masuk IPTA/IPTS ramai plak kawan2 yg dari luar negeri.. ada yang dari selangor, kedah,pahang, perlis, johor n xkurang jugax kawan2 yd ada kt luar negara kite cOntOhnyer singapOre, indOnesia, brunei n sO On.. kalau dulu mmg tak sangkalah nak dapat kawan seramai tu kan.tp nilah kenyataan nyer.. heheheh....
sO, mcm cik ziera jugak, punyer ramai kawan2. xkiralah kawan kt alam nyata ataupun kawan kt alam maya nih ( facebook n blOgger )..haha,tengah free n idea dtg mencurah curah kan.uhuhu.. 
rindu nyer dekat2 kawan2 sumer..especially kawan2 yg dari skOlah rendah dulu SekOlah Kebangsaan Chabang 3 ChetOk (skctc),bilelah bOleh jumpa dengan kOrang2 sumer. cOntact kat dalam FB je mane ckup kakak2 abang2..hehehe.request skit, reuniOn please!?hehe.. lepas tu kawan2 yg dekat sekOlah menengah lak SMU (A) Tarbiah Mardziah PanchOr n Maahad Muhammadi Pasir Mas. pun just cOntact dlm FB n ada jugak lam tefOn je.. hehe n after that kawan2 dekat KOlej Universiti Islam Antarabangsa SelangOr (KUIS), rindu sesangat kat kOrang sumer..How cOme huhh.. hehehe..kawan2 kt FB n BlOG pun cik ziera xlupekan jugak..mOstly teringin sgt2 nak face tO face dengan sumer.. heheh... 
whatever it is, cik ziera rindu n sayang kat sumer.. nak sebut nama sOrang2 mmg penatlah cik ziera nak menaip. hehe.. Okeylah.. bubyee.. hehe.. Love yOu all like a lOve sOng stOry.. hehe.. 

*anugerah yang paling bernilai dalam hidup cik ziera adalah mengenali kalian semua.. saranghea!  

1 comment:

friends . . lOve




hyee... feel free 4 a while ok? hehe.. day Of friday yg begitu menyenangkan n damai. mOga barakah hari segala penghulu ini pada semua kaum muslimin n muslimat. salam jumaat! hehehe... 
hurmmm... semua ada kawan kan? hehe, sO am I.. tak kiralah kawan suka atau kawan duka. hehe.. kawan nyata ataupun kawan alam maya.. semuanyer kawan. dan musuhpun kite boleh jadikan kawan. skOp bagi 'kawan' ni luas sangat2. 
bila zaman skolah dulu2 kawan2 dekat2 je kan.. arOund the school je..tapi bile dah meningkat besar nih tmbah2 dgn dah masuk IPTA/IPTS ramai plak kawan2 yg dari luar negeri.. ada yang dari selangor, kedah,pahang, perlis, johor n xkurang jugax kawan2 yd ada kt luar negara kite cOntOhnyer singapOre, indOnesia, brunei n sO On.. kalau dulu mmg tak sangkalah nak dapat kawan seramai tu kan.tp nilah kenyataan nyer.. heheheh....
sO, mcm cik ziera jugak, punyer ramai kawan2. xkiralah kawan kt alam nyata ataupun kawan kt alam maya nih ( facebook n blOgger )..haha,tengah free n idea dtg mencurah curah kan.uhuhu.. 
rindu nyer dekat2 kawan2 sumer..especially kawan2 yg dari skOlah rendah dulu SekOlah Kebangsaan Chabang 3 ChetOk (skctc),bilelah bOleh jumpa dengan kOrang2 sumer. cOntact kat dalam FB je mane ckup kakak2 abang2..hehehe.request skit, reuniOn please!?hehe.. lepas tu kawan2 yg dekat sekOlah menengah lak SMU (A) Tarbiah Mardziah PanchOr n Maahad Muhammadi Pasir Mas. pun just cOntact dlm FB n ada jugak lam tefOn je.. hehe n after that kawan2 dekat KOlej Universiti Islam Antarabangsa SelangOr (KUIS), rindu sesangat kat kOrang sumer..How cOme huhh.. hehehe..kawan2 kt FB n BlOG pun cik ziera xlupekan jugak..mOstly teringin sgt2 nak face tO face dengan sumer.. heheh... 
whatever it is, cik ziera rindu n sayang kat sumer.. nak sebut nama sOrang2 mmg penatlah cik ziera nak menaip. hehe.. Okeylah.. bubyee.. hehe.. Love yOu all like a lOve sOng stOry.. hehe.. 

*anugerah yang paling bernilai dalam hidup cik ziera adalah mengenali kalian semua.. saranghea!  

1 comment: